Näin unta, että olin saanut perinnöksi/lahjoituksena/muuten vaan kiusantekona taidegallerian#

Olin siellä yksinäni ja ahdistunut siitä että kuka hyvänsä voi nyt vain tulla sinne, enkä mitenkään voi estää varkaita viemästä sieltä mitä vain niitä huvittaa, sillä se galleria oli iso, keskikokoisen kirjaston kokoinen. Ja minun oli vain jostain syystä pakko pitää se näyttely avoimena. (Unilogiikka, tai siis logiikan puute: ”Ei nyt tule mieleen mitään hyvää syytä, joten oletetaan vain että näin se vain jostain syystä on.”) #

Onneksi @RaisaNokkonen oli kuullut hädästäni, ja rakkaudesta taiteeseen sekä sulaa ystävällisyyttään välittömästi rientänyt avukseni sinne galleriaan yleisöä paimentamaan. Mutta tulijoita oli aivan liikaa kahdenkin ihmisen vahdittaviksi, ja selvästikin enin osa oli tullut vain kaapatakseen mukaansa mitä sattui saamaan. Ja näin koko uusi, ansaitsematon omaisuuteni katosi hiljalleen, esine kerrallaan vieraiden mukana. #

Nousin seitsemältä. Väsytti. #

Kävin salilla. Mave- ja jalkapäivä. #

Kävin kävelyllä. Kuuntelin Undisclosedin State v. Gary Mitchum Reeves -tarinan päätösjakson (10: The Story of Rome Georgia) ja Addendumin (The Bootlegger’s Tale). Huh huh, oli tämä kyllä aikamoinen. ”This case, man. It’s a doozy.”1 #

Contendeilla yhteensä 584 km. #

Kotona panin pyykkikoneen pyörimään, kävin suihkussa, söin ja valmistin loppuviikon porkkanakanan. #

Tätä kirjoittaessani join neljä kupillista kahvia ja kuuntelin Areenalta Ajassa soi -jakson Viitasaaren Musiikin aika 2017 – Varjoja ja kontrollifriikkejä. Mark Applebaumin Control Freak oli aika veikeä. Viitasaarella solistina oli sopraano Juliet Fraser (teoksen esittely alkaa 31:30), ja tykkäsin siitä enemmän kuin ensiesityksestä, jossa solistina oli baritoni Tyler Duncan (joskin Vimeo-tallenteen äänenlaatu tekee siitä melkein vertailukelvottoman). #

Ripustin pyykit kuivumaan. Katselin Youtubesta Mark Applebaumin TED-esityksen samalla kun uusin reseptejä Omakannassa. Sen jälkeen kuuntelin uusinta Electronic Groovea (649: Olivier Weiter). Tässä oli vähän vanhahtava maku (mm. ei mitenkään erikoinen miksaus Zimmerin Timesta, Inceptionista), mutta sellainen kiinteä 3/5 kuitenkin. Samalla selainikkunashoppailin Undisclosedin fanituskaupassa, mutta siellä ei ollut mitään riittävän hienovaraista valmiina, pitäisi tehä itte#

Kävin taas Jannen kans näytössä. Samalla vein muovijätteet keräykseen, ja palatessani kävin Prismassa. Nykyisillä ketjuilla yhteensä 580 km. #

Iltapalaksi söin rahkaa ja kaurarieskaa, ja samalla katselin Rikostarinoita Suomesta -jakson Kampin autopommimurha. Tätä en ollut muistaakseni nähnyt ennen, eikä minulla jännä kyllä ole mitään muistikuvaa tuosta tapauksesta. Taisi omassa elämässäni siihen aikaan räjähdellä sen verran isosti, ettei tuo ole tuntunut mitenkään erikoiselta. Totta kai ihmiset räjäyttelevät toisiaan. #

Alaviitteet #

  1. 1 Susan Simpson sanoi tämän Facebookissa, mutta Facebookiin varoittamatta linkittäminen on epäeettistä, ja siksi tämä alaviite.  #

Responses

Comments are closed.