Nousin kahtakymmentä vailla kahdeksan. Väsytti, mutta olin taas nähnyt vain halvausunia ehkä viimeisen puoli tuntia, ja niitä on turha katsella. #

Aamupuuron jälkeen lähdettiin isän kanssa puutöihin: siirrettiin pari pinoa koivunrunkoja metsästä koulun tontille. Kaikkiaan melkein viitisen tuntia siinä meni, pieni kahvitauko pidettiin välissä. Fyysisesti sopivan raskasta hommaa ja siirtoajoilla sopivasti tauotettuakin. Isä on kyllä ikäisekseen ja painoisekseen vieläkin melko kovakuntoinen äiä. #

Kotona söin käristystä ja sen jälkeen värkkäsin äitin vanhan puhelimen kanssa: avasin sen käynnistyslataimen lukituksen ja loin pääkäyttäjäoikeudet. Ideana on yrittää kiertää rikkinäinen läheisyysanturi ohjelmallisesti mikäli mahdollista. Bonuksena pääkäyttäjäoikeuksien avulla saatoin poistaa turhia roskasovelluksia, joihin Sony on haaskannut leijonanosan tuon laitteen alkuaankin pienestä järjestelmätilasta. #

Iltakahvin kanssa oli äitin tekemää kääretorttua. #

Kian konepellin alta löytyi vesikouruun kuoliaaksi kuivunut keltalaitasukeltaja#

Kuollut keltalaitasukeltaja kämmenellä #

Responses

Comments are closed.