Eilisiltana kuului putkia pitkin joku mekaaninen jurina, ja sen jälkeen vessasta meni vesi poikki. Kylppärin ja keittiönkin paineet laskivat, mutta hanoista tuli vielä vettä, joten latasin varmuuden vuoksi vesitonkan täyteen. Se vessankin katkos korjautui kuitenkin pian. #

Heräsin tänä aamuna joskus kuuden jälkeen tukkoisen nenän takia. Yritin jatkaa unia mutta ei siitä tullut mitään, nousin seitsemältä ylös. #

Biologisessa ohjelmoinnissani on vissiin kehittäjällä käynyt joku bugi tuota nukkumisasentoa koodatessa. Selälläni maatessani kaikki on fysiologisesti täydellisesti: nenä ei mene tukkoon, mikään paikka ei painu puuduksiin. Silti en vain kerta kaikkiaan kykene nukahtamaan selälläni, koska kehon etupuoli tuntuu psyykkisesti liian aralta (vaikka miten paljon peittoakin olisi päällä). Mikä tahansa muu asento taas on fysiologisesti huono: nenä menee tukkoon ja joku raaja puutuu aina väkisinkin. #

Aamupuuron jälkeen kirjoitin tätä, sitten pelasin vapaakenttää ja venyttelin puolivillaisesti samalla kun katselin aamusafarin loppumetrit#

Kävellä käppäsin asemalle (Contendeilla yht. 745 km), kävin vessassa (1 €) ja odottelin linikkaa, joka tuli myöhässä. Vaihtoivat sitten autoakin vielä, eivätkä kerenneet varauslaputtaa paikkoja, jonka takia edelläni sisään autoon mennyt nainen nappasi varaamani paikan (2 D). Mutta auto oli enimmäkseen tyhjä, ja ottamani eturivin paikka olikin lopulta kakkosriviä parempi. Kemiin tultiin jo melkein aikataulussa, ja sieltä lähdettiin aikataulussa. #

Söin puolet eväspähkinöistä. Paikkani rosvonnut nainen yritti haastella jotain, joten otin pikimmiten kuulokkeet esiin ja kuuntelin Undisclosedin State v. Shaurn Thomas -tarinan kolmosjakson (Exoneration) ja Vikasietotilan kakkoskauden toisen jakson (Onko monopoli netissä aina huono asia?). Sitten oltiinkin jo Rovaniemellä, vartin etuajassa. #

Kävin vessassa (1 €), ja sieltä poistuessani Apulanta-kassia kantanut nuori käytti tilaisuutta hyväkseen päästäkseen pummilla vessaan. Ei siinä mitään, itse tein saman viimeksi samalla asemalla ollessani. Piruako varten ne eivät pane näihin kännykällä avattavia lukkoja? #

Söin loput eväspähkinät ja odottelin jatkoyhteyslinikkaa, joka tuli myöhässä. #

Auto oli pikkubussi. Ensimmäisellä välipysäkillä oli toistakymmentä aasialaista, ja säikähdin jo että nyt tuli tukala matka, mutta onneksi ne eivät sitten olleetkaan tulossa meidän autoon. #

Kuuntelin Undisclosedin kolmannen Addendumin (District Attorney) ja Vikasietotilan kolmannen jakson (Jäähyväiset tehokäyttäjälle). #

Kemijärven ABC:lle tultiin aikataulun mukaisesti 16.35. Siellä nousin vanhempien kyytiin, ja ennen kotimatkaa käytiin vielä K-kaupassa ja tankilla. Kemijärvi-Pelkosenniemi -välille panin Porokellon kokeeksi päälle, mutta se ei hälyttänyt kertaakaan. Ei näkynyt porojakaan, että sikäli ihan oikein meni. Saunavaarassa E63:n puolella joen rannassa koivun oksalla istui nuori kotka (jos en väärin nähnyt). #

Kotona siirsin äidin tiedot ja SIM-kortin vanhasta puhelimesta uuteen. Jo kotimatkalla olin tutkinut vanhaa puhelinta pitkään vaivannutta näyttöongelmaa, ja puhelinvaihdon tehtyäni eristin sen: Sonyn korva-anturi on sökönä. #

Muokkaukset #

2017-10-17 15.43.33 2018-05-11 15.15.30 #
Muuttumaton: Kotona siirsin äidin tiedot ja SIM-kortin vanhasta puhelimesta <a href="https://marginaa.li/2017/10/05/2017-10-05-aktiivimatriisiorgaanishohtodiodi/#post23975-p3-jcl02a7mxs6988ibytkdk0dj4">uuteen</a>. Jo kotimatkalla olin tutkinut vanhaa puhelinta pitkään vaivannutta näyttöongelmaa, ja puhelinvaihdon tehtyäni eristin sen: Sonyn korva-anturi on sökönä.Muuttumaton: Kotona siirsin äidin tiedot ja SIM-kortin vanhasta puhelimesta <a href="https://marginaa.li/2017/10/05/2017-10-05-aktiivimatriisiorgaanishohtodiodi/#post23975-p3-jcl02a7mxs6988ibytkdk0dj4">uuteen</a>. Jo kotimatkalla olin tutkinut vanhaa puhelinta pitkään vaivannutta näyttöongelmaa, ja puhelinvaihdon tehtyäni eristin sen: Sonyn korva-anturi on sökönä.
Poistettu: [muokkaukset] 
Poistettu: [muokkaus][klo]2017-10-17 15:43[/klo] Contend-km:t[/muokkaus] 
Poistettu: [/muokkaukset] 
2017-10-07 20.14.15 2017-10-17 15.43.33 #
Muuttumaton: Aamupuuron jälkeen kirjoitin tätä, sitten pelasin vapaakenttää ja venyttelin puolivillaisesti samalla kun katselin <a href="https://www.youtube.com/watch?v=UYpjCrkRkXo">aamusafarin loppumetrit</a>.Muuttumaton: Aamupuuron jälkeen kirjoitin tätä, sitten pelasin vapaakenttää ja venyttelin puolivillaisesti samalla kun katselin <a href="https://www.youtube.com/watch?v=UYpjCrkRkXo">aamusafarin loppumetrit</a>.
Poistettu: Kävellä käppäsin asemalle, kävin vessassa (1&#160;€) ja odottelin linikkaa, joka tuli myöhässä. Vaihtoivat sitten autoakin vielä, eivätkä kerenneet varauslaputtaa paikkoja, jonka takia edelläni sisään autoon mennyt nainen nappasi varaamani paikan (2&#160;D). Mutta auto oli enimmäkseen tyhjä, ja ottamani eturivin paikka olikin lopulta kakkosriviä parempi. Kemiin tultiin jo melkein aikataulussa, ja sieltä lähdettiin aikataulussa. Lisätty: Kävellä käppäsin asemalle (Contendeilla yht. 745 km), kävin vessassa (1&#160;€) ja odottelin linikkaa, joka tuli myöhässä. Vaihtoivat sitten autoakin vielä, eivätkä kerenneet varauslaputtaa paikkoja, jonka takia edelläni sisään autoon mennyt nainen nappasi varaamani paikan (2&#160;D). Mutta auto oli enimmäkseen tyhjä, ja ottamani eturivin paikka olikin lopulta kakkosriviä parempi. Kemiin tultiin jo melkein aikataulussa, ja sieltä lähdettiin aikataulussa.
Muuttumaton: Söin puolet eväspähkinöistä. Paikkani rosvonnut nainen yritti haastella jotain, joten otin pikimmiten kuulokkeet esiin ja kuuntelin <a href="http://undisclosed-podcast.com/"><em>Undisclosedin</em></a> State v. Shaurn Thomas -tarinan kolmosjakson (<a href="https://audioboom.com/posts/6354904-state-v-shaurn-thomas-episode-3-exoneration">Exoneration</a>) ja <a href="https://yle.fi/aihe/kategoria/oppiminen/vikasietotila"><em>Vikasietotilan</em></a> kakkoskauden toisen jakson (<a href="https://areena.yle.fi/1-4241825">Onko monopoli netissä aina huono asia?</a>). Sitten oltiinkin jo Rovaniemellä, vartin etuajassa.Muuttumaton: Söin puolet eväspähkinöistä. Paikkani rosvonnut nainen yritti haastella jotain, joten otin pikimmiten kuulokkeet esiin ja kuuntelin <a href="http://undisclosed-podcast.com/"><em>Undisclosedin</em></a> State v. Shaurn Thomas -tarinan kolmosjakson (<a href="https://audioboom.com/posts/6354904-state-v-shaurn-thomas-episode-3-exoneration">Exoneration</a>) ja <a href="https://yle.fi/aihe/kategoria/oppiminen/vikasietotila"><em>Vikasietotilan</em></a> kakkoskauden toisen jakson (<a href="https://areena.yle.fi/1-4241825">Onko monopoli netissä aina huono asia?</a>). Sitten oltiinkin jo Rovaniemellä, vartin etuajassa.
Muuttumaton: Kotona siirsin äidin tiedot ja SIM-kortin vanhasta puhelimesta <a href="https://marginaa.li/2017/10/05/2017-10-05-aktiivimatriisiorgaanishohtodiodi/#post23975-p3-jcl02a7mxs6988ibytkdk0dj4">uuteen</a>. Jo kotimatkalla olin tutkinut vanhaa puhelinta pitkään vaivannutta näyttöongelmaa, ja puhelinvaihdon tehtyäni eristin sen: Sonyn korva-anturi on sökönä.Muuttumaton: Kotona siirsin äidin tiedot ja SIM-kortin vanhasta puhelimesta <a href="https://marginaa.li/2017/10/05/2017-10-05-aktiivimatriisiorgaanishohtodiodi/#post23975-p3-jcl02a7mxs6988ibytkdk0dj4">uuteen</a>. Jo kotimatkalla olin tutkinut vanhaa puhelinta pitkään vaivannutta näyttöongelmaa, ja puhelinvaihdon tehtyäni eristin sen: Sonyn korva-anturi on sökönä.
 Lisätty: [muokkaukset]
 Lisätty: [muokkaus][klo]2017-10-17 15:43[/klo] Contend-km:t[/muokkaus]
 Lisätty: [/muokkaukset]

Responses

Comments are closed.