Nousin viisi yli seitsemän. Väsytti melko lailla. #

Aamupuuron syötyäni keitin ja pakastin ensi viikon riisipuurot. #

Kävin kävelyllä. Kuuntelin Undisclosedin State v. Willie Veasy -tarinan kolme ensimmäistä jaksoa. Vein muovia keräykseen ja palatessani kävin Prismassa. Sateli lunta hiljalleen, nastakengät olivat hyödylliset. #

Rifftrax pyöritti miljoonannen kerran Plan 9 From Outer Space -liveä, joten sen sijaan katselin elokuvaan perustuvan Amiga 500-pelin läpipeluuta#

Jalat ihan tönkkönä ja väsyttänyt koko päivän. #

Jatkoin syötetilausten siivousta: erittelin pitkiä ja kiinnostavia postauksia säännöllisesti julkaisevat blogit omaan hakemistoonsa. Tämä tukee hyvin syötteenlukijan käyttötapani kahtiajakautuneisuutta: yleensä plaraan päivityksiä läpi pikaisesti, vain pysyäkseni ajan tasalla tai viihteen vuoksi, mutta toisinaan sitten taas tapettavaa aikaa on enemmän, jolloin tekee mieli syventyä vähän pitempiin postauksiin. Jos olen edellisessä tilassa, tulee kiusaus merkata pitemmät luetuiksi vaikka tosiasiassa vain hyppään niiden yli. Nyt ne voi sen sijaan jättää luontevasti sinne omaan lokeroonsa lukemattomina, odottelemaan otollisempia aikoja. #