Eilen ilmestyi taas ihottumaa, tällä kertaa selkään. Tuli mieleen, että kyse saattaa olla syyhystä, luteista tai kirpuista. Syynäsin sitten sängyn ja vuodevaatteet, mutta mitään jälkiä tai millinkään mittaisia ötököitä ei löytynyt. #

Vein kuitenkin varmuuden vuoksi petivaatteet tänä aamuna pesuun (60-75 astetta), imuroin huolellisesti ja jäähdytin peitot, tyynyt sun muut parvekkeen ovella. Mutta jos niihin/minuun joku syöpäläinen on pesiytynyt, ei näistä kuitenkaan mitään hyötyä ole. #

Tein salaatin ja paistoin ensi viikon riisipuurot, tai oikeastaan ne ovat jo ensi vuoden riisipuuroja. Kävin Prismassa kävellen, kuuntelin Cold Case Filesin jakson 19 (Sex, Lies, and Murder, säilykemies John Robinsonista) ja Vikasietotilan Avoin lähdekoodi on vapaata muttei ilmaista -jakson#

Säädin kotipalvelinta, join viisi kupillista kahvia ja kuuntelin Muistojen bulevardin jaksot Vain merimies voi tietää, Voiko naista näin käsitellä ja Finland! #

Venyttelin ja sitten kävin saunassa. Viinaa ja tervaa ei harmi kyllä ole. #

Saunasta kerkesin sopivasti seuraamaan CRS-13:n matkaanlähtöä Falcon 9:n kyydissä ja raketin ykkösvaiheen kotiinpaluuta#

Tämänpäiväinen hämysoittaja oli +358464347453#