Eilisiltana oli nokka pitkästä aikaa niin tukossa, että piti tussauttaa toiseen ummessa olleeseen sieraimeen avaajaa. Varmaan vaatekaappien pölistelyn aiheuttamaa. #

Samaan syssyyn huomasin, että vasemman käden ulkosyrjälle oli ilmestynyt jotain ihottumaa. Iho- ja hengitysoireita ilmeni viimeksi vähän reilu vuosi sitten luumuja syötyäni, mutta nyt en ole syönyt mitään tavallisesta poikkeavaa (sen jälkeen, kun lähdin Niemestä reilu viikko sitten). #

Menin ajoissa nukkumaan, ja nukuin pakkoavatulla sieraimella oikein hyvin, mutta silti väsytti aamulla kun nousin viisi yli kahdeksan. #

Kävin salilla. Tein selkätreenin, venyttelin. #

Kotona kävin suihkussa ja huomasin, että ihottumaa on myös oikean käden ulkosyrjällä, mutta sillä puolella se on olkapään päässä. (Kuva on SFL-ish. Ja erotan kyllä oikean ja vasemman, tämä on peilikuva. Selfiekamerat on nynnyille.) #

Sitten pakkasin taas kuormallisen tavaraa ja vein uudelle asunnolle. Kävin siellä ulkosalla vähän tutkimassa paikkoja, löysin tilavan häkkivaraston ja avaran pesutuvan. #

Olin aikonut viedä vielä toisenkin kuormallisen, mutta kun huomasin, että se ei enää täyttyisi yhtä helposti kuin aiemmat, lannistuin. Vielä noista irtoromuista ehkä yhden Samsoniten ruumisarkullisen saisi, loput voi olla järkevintä pakata laatikoihin ja viedä isompien aitemien kanssa autolla. #

Näin ulkona kaksi keppihevostelijaa#

Join viisi kupillista kahvia, koodasin ja kuuntelin kaksi uusinta Resident Advisoria (594: Nick The Record; kökkö, ja M.E.S.H., ihan ok), ja niiden jälkeen Shponglen Divine Moments of Truthin ja The Orbin Blue Roomin#

Venyttelin. #

Responses

Comments are closed.