Aamulla odottelin tuholaistorjujan. Tuholaistorjuja tuli. #

Ammattitaitoisen, hieman epäileväisen oloinen (muttei epäystävällinen), uskoi tietysti sitten ongelman todeksi viimeistään, kun näytin purkista sinne tähän mennessä pyytämäni lutikkayksilöt. Ei varsinaisesti onnistunut hälventämään pelkojani torjunnan onnistumisesta (luvata saattoi vain 95 prosentin varmuuden), mutta ainakin ne, jotka minulla oli torjujan kykyihin (etukäteen pelkäsin, että sieltähän saattaa tulla ties minkälainen tunari). #

Kotoa joutuikin torjunta-aineen takia yllättäen evakkoon vuorokaudeksi. Alunalkujaan olin kyllä siihen varautunut, mutta kun siitä ei sitten ollut torjujan tulosta sovittaessa puhetta, jäin siihen käsitykseen että se ei ole tarpeen. Lähdin sitten kotoa niin äkäisesti etten ottanut mukaani muuta kuin tabletin. Edes lääkkeitä tai vaihtovaatteita en ottanut. #

Kävin Jannen kanssa lounaalla, sitten kävin Prismasta vaihtovaatekerran, salivaatteet ja vanhanaikaista analogista viihdettä: Linux Magazinen (1/2018, nro 206) ja Aurinkoristikot (6/2017). #

Kävelin Radisson Bluhun, jonka vuokraisäntä oli osoittanut evakkopaikaksi, kirjauduin sisään. Huoneeseen kotiuduttuani vaihdoin vaatteet ja läksin salille, jonka virkaa tuolla toimittaa viereinen EasyFit (jonka sekoitan aina Elixiaan. Sain siellä ihan hyvän ojentaja- ja rintatreenin tehtyä. Laadukkaita laitteita ja riittävän hyvä valikoima, tilaakin suhteellisen paljon, joskin aika sokkelomaiseksi ja ahtaanoloiseksi pilkottuna. Musiikki oli akkain joogalillumlallumia, ja vaikka se ei varsinaisesti sykettä nostakaan, niin eipähän ainakaan tarvinnut kuunnella paskaa rokkia. Suihkutilaa oli runsaasti, itse suihkut aika huonossa kunnossa. #

Tämän jälkeen kävin Jannen kanssa ravintolassa syömässä (tulista thaimaalaista). Kofeiinikitkujen torjumiseksi Valkean kahvilasta iso mukillinen kahvia, huomattavan myöhään, ja koska väsyttävää iltalääkettäkään ei ollut, nukkuminen jäi seuraavana yönä vähiin, vaikka hotellihuone ja vuode olivat hyvät. #

(Kirjoitan ja julkaisen tämän postuumisti illalla 6.1.2017, mutta väärennän julkaisupäiväksi tapahtumapäivän.) #

Muokkaukset #

2018-01-04 23.59.13 2018-01-06 22.14.34 #
Muuttumaton: Tämän jälkeen kävin Jannen kanssa ravintolassa syömässä (tulista thaimaalaista). Kofeiinikitkujen torjumiseksi <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Kauppakeskus_Valkea">Valkean</a> kahvilasta iso mukillinen kahvia, huomattavan myöhään, ja koska väsyttävää iltalääkettäkään ei ollut, nukkuminen jäi seuraavana yönä vähiin, vaikka hotellihuone ja vuode olivat hyvät.Muuttumaton: Tämän jälkeen kävin Jannen kanssa ravintolassa syömässä (tulista thaimaalaista). Kofeiinikitkujen torjumiseksi <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Kauppakeskus_Valkea">Valkean</a> kahvilasta iso mukillinen kahvia, huomattavan myöhään, ja koska väsyttävää iltalääkettäkään ei ollut, nukkuminen jäi seuraavana yönä vähiin, vaikka hotellihuone ja vuode olivat hyvät.
Poistettu: (Kirjoitan ja julkaisen tämän postuumisti, mutta väärennän julkaisupäiväksi tapahtumapäivän.) Lisätty: (Kirjoitan ja julkaisen tämän postuumisti illalla 6.1.2017, mutta väärennän julkaisupäiväksi tapahtumapäivän.)

Responses

Comments are closed.