Nousin puoli seitsemältä. #

Kävin hotellin salilla tekemässä tunnin aamuvenyttelyn. Sitten menin hotellin aamiaiselle, joka näin hotelleja käymättömän lihansyöjän näkökulmasta oli erinomainen. #

Tuholaistorjuja oli illalla viestittänyt, että kotio voi mennä puoliltapäivin, joten tapoin aikaa melkein sinne saakka hotellissa mm. ristikkoa täyttäen (heti kansilehdellä ”syöpäläisiä” = ”LUTEET”) ja sitten vielä uloskirjautumisen jälkeen vähän aikaa pääkirjaston lehtiosastolla, jossa luin pari juttua Skrollista (2017.4). #

Kävelin kotiin. Pystytin netin, kotipalvelimen ja tietokoneen. Pesin ja ripustin koneellisen pyykkiä. Söin. Vein Jannen kanssa sängyn ja sohvan Ruskoon (mikä oli tuholaistorjujan tuomio myös jälkimmäiselle). Primasta tuotiin patja tilalle. #

Illalla saunottiin ja sen jälkeen saunotettiin tekstiilisäkkejä. Säkit kestivät onneksi ihan hyvin, pelkäsin vähän että ne sulavat. #

(Kirjoitan ja julkaisen tämän postuumisti illalla 6.1.2017, mutta väärennän julkaisupäiväksi tapahtumapäivän.) #

Responses

Comments are closed.