Eilisiltana meni maha kipeäksi syönnin jälkeen, ja oli koko yön vähän sekaisin. Toinen korvakin oli ärsyttävästi puolitukossa. #

Nousin viittä vailla seitsemän, väsytti taas. Piti käydä kesken hampaidenpesun pitkälleni, kun alkoi etoa ja pyörryttää. Pahin heikotus meni sen verran ohi, että sain aamutoimet viimeisteltyä, mutta jäin silti vielä sen jälkeen vähäksi aikaa makoilemaan ja pelailemaan vapaakenttää ennen kuin uskaltauduin uudestaan ylös. #

Mittasin pitkästä aikaa verenpaineen, jos vaikka pyörrytys näkyisi siinä, ja kun tässä viime päivinä on taas muutenkin korvissa sirissyt aina äkkiponnistelujen yhteydessä. Mutta lukemat olivat optimaaliset (108/71, syke 72), että lienevät nuokin oireet vain tuota samaa epämääräistä flunssantapaista mitä tässä on ollut. Ja mahan sekoilu se suolistoni n. 1,5 kertaa vuodessa ilman mitään erityisempää syytä suorittama automaattinen täystyhjennys. #

Kun etola vähän helpotti, söin aamupuuron. Säädin palvelimia, jäljitin Wekan-bugia ja Gnomen kaatuilua, kuuntelin Muistojen bulevardin jaksot The Christmas Song, Kirje Korvatunturille, Hankien joulu, Viihdemusiikin unohtumattomat klassikot, Rekiretki, On the sunny side of the street, Tupa Kanadassa ja Lumihiutaleita hiljalleen#

Mahassa möyrinyt ongelmamöykky alkoi puolen päivän maissa viimein ulostautua. #

Söin normaalin päivällisen ja sen jälkeen paistoin porkkanakanan. Join neljä kupillista kahvia, ja sen myötä maha alkoi heti rauhoittua. Kahvi kaiken parantaa! #