Nousin varttia vailla seitsemän. Väsytti. #

Kävin salilla, tein taas raskaan jalkatreenin. Tai ainakin se 1jmv alussa oli melkoisen raskas, sen jälkeen olin niin puhki että loppu oli aika tehotonta. Taisi olla vielä eilisen jäliltä tankki puolityhjänä, vaikka alla oli jo muutamakin ateria. #

Söin kotona riisipuuron, sitten kävelin Prismaan. Kuuntelin Thin Airin jakson 28 (Lyle Stevik) ja alkua jaksosta 29 (Andrew Gosden). #

Kävin suihkussa, säädin kotipalvelinta, söin. Tätä kirjoittaessani join kolme kupillista kahvia. Kuuntelin Muistojen bulevardin jaksot Sensation am Broadway, Dream a little dream of me, It was a very good year ja Päivän työ. Jatkoin Wekan-bugin metsästystä. #

Venyttelin. Odottelin lentomäen MM-karsintakilpailun alkamista, mutta se peruttiin huonon sään takia. Katselin/kuuntelin Video Killed the Radio Star -jakson 8 Depeche Modesta#

Responses

Comments are closed.