Nousin puoli seitsemältä. Ei väsyttänyt, eikä ollut maha sekaisin glögistä. Vain hampaat kärsivät siitä, vihloi jo illalla hampaita pestessä. Ei olekaan aikoihin vihlonut, ei sen jälkeen kun otin tavaksi neutraloida hapot ruokasoodavedellä aina(kin) rahkaa syötyäni. #

Hampaidenpesun jälkeen venyttelin puolisen tuntia. Aamupuuron syötyäni tein salaatin ja ensi viikon kaalikanan. #

Korjasin särkyneitä palvelimia ja kuuntelin Muistojen bulevardin jakson Pieni sydän#

Vein paperi-, pahvi-, lasi-, metalli- ja muovijätettä keräykseen ja kävin Prismassa. Kuuntelin Thin Airin jakson 31 (Nancy Paulikas). Hieman aiempaa kireämpi pakkanen (-8 keittiön mittarin mukaan) ja tuulikin. #

Tein pottumuusin ja söin sen kalapihvien kanssa. Jatkoin Wekan-bugin jäljittämistä ja kuuntelin Muistojen bulevardin jaksot Paholaisen masurkkaa, Rhapsody in blue ja Tombe la neige#

Responses

Comments are closed.