Nousin kaksikymmentä yli kuusi. Ei väsyttänyt. #

Kävin salilla. Tein kevennetysti selkää ja hauikset, venyttelin, ja sitten vielä veivasin ellipsiä kolme varttia. Kuuntelin Thin Airin jakson 32. Siinä kadonnut Steven Allen Davis voisi kuvien perusteella minusta ihan hyvin olla Lyle Stevik, enkä ole ensimmäinen jolle tämä on tullut mieleen. Ainakaan vielä tätä kirjoittaessani Allenin nimeä ei löydy poissuljettujen luettelosta#

Kotona kävin suihkussa, söin päivällisen. Hoidin kanban-kortteja pois päiväjärjestyksestä. Olen kerännyt niitä ad hoc -tekstitiedostoon kun tuo Wekan on pykinyt, mutta ongelman pitkittyessä tekstitiedosto alkoi käydä hallitsemattomaksi. Nyt viimein asensin Wekanin virtuaalikoneeseen (jossa se toimii ongelmitta), palautin aiemmat kortit varmuuskopiosta ja siirsin nuo tekstitiedoston tiedot siihen. #

Join seitsemän kupillista kahvia, jatkoin Wekan-bugin jäljitystä (raportoin sen Launchpadissa) ja kuuntelin Muistojen bulevardin jaksot Ihminen älä hermostu, This is a very special day, Tombe la neige, Onnen kadulla, Någonstans på vår jord ja Midnight Blue#

Edellisestä Tombe la neigeksi nimetystä jaksosta oli kulunut vain kaksi päivää. Näiden koostajat taitavat vähitellen muuttua samanlaisiksi murmeleiksi kuin minä, edellisestä Ihminen älä hermostu -jaksosta ehti sentään kulua kolme vuotta. #

Kävin Prismassa. Ei varsinaisesti ollut vielä ehdottoman välttämätöntä, mutta teki mieli käydä ulkona nyt kun täälläkin viimein on kunnon pakkanen: keittiön mittarin mukaan -20 °C. Siitä suomalaiset tykkää. Nyt siellä viimein kuolisivat lutikatkin. #

Kävellessäni kuuntelin ensimmäisen jakson Kyberyksiä (”Asiaa bug bounty -ohjelmista, vieraana Leo Niemelä”). Tyyliltään selkeästi asiapainotteisempi kuin Vikasietotila (johon vertaan lähinnä siksi, että se on tätä ennen ainut toinen tietotekniikka-aiheinen podcast, jota olen kuunnellut). Saattaa joillekin olla liian kuivaa, varsinkin melkein tunnin mittaisissa jaksoissa. Minulle kuitenkin riittävän kiinnostava, aion seurata jatkossakin. #

(Sidonnaisuusilmoitus: minulle sarjan mainitsi sukulainen, joka on F-Securen leivissä.) #