Nousin puoli kahdeksalta. Väsytti jonkin verran, eikä kummakaan, sillä katselin illalla jonnekin yhteen asti Rifftraxia, kun siellä esitettiin Birdemicin tekijöiden ensimmäinen mestariteos, Julie and Jack#

Hampaidenpesun jälkeen venyttelin puoli tuntia. Nostin vuoteen parvekkeelle nyt kun siellä on kunnon pakkanen, -20. #

Söin aamupuuron, sitten keitin ja pakastin porkkanoita ja paistoin ensi viikon kaalikanan. #

Leikkasin partani. #

Koodasin ja kuuntelin Kaustisen kamarimusiikkiviikon Konsertteja-jaksoa Elämän kulku. Tein ja söin pottuporkkanamuusin kalapihvien kanssa, sitten join kahdeksan kupillista kahvia, jatkoin koodausta ja kuuntelin Musiikkia vanhasta Euroopasta -jaksoa Mercadanten huilukonsertto, sitten Automaattirakkaan jaksot Vaikeasti määriteltävät tunteet ja Rauha#

Ja jatkoin koodausta ja toisella silmällä seurasin Rifftraxin Rollergatoria. Niiin ysäriä. #

Liiskasin taas katonrajasta yhden nymfin. Sekin putosi lattialle, mutta löysin sen sieltä ja murskasin. #

Kapsin palvelimet pykivät koko päivän, saa nähdä saanko tämän julkaistua tänään. #

Responses

Comments are closed.