Nousin kaksikymmentä yli kuusi, väsytti vähäsen. #

Kävin polkemassa intervallit. Ypöyksin sain taas olla ja hyvin kulki. Kuuntelin Orionin Soispa tänään Beethoven ja TaoTao -lähetyksen alun. #

Kotiin tullessani kävin pyykkituvalla varaamassa vuoron. Söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. Kuuntelin Orionin setin loppuun ja sen jälkeen Jay & Miles X-Plain the X-Menin jaksot 186-187. Palatessani kävin Prismassa. 7 astetta pakkasta, lunta tuiski. #

Kotona kävin suihkussa, sitten paistoin ensi viikon kaalikanan ja söin päivällisen. Vein pyykit tuvalle pyörimään. Niiden pyöriessä plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi ja tuin Rifftraxin Live 2018 -hanketta (Space Mutiny ja Krull) Kickstarterissa#

Nuo liveriffit eivät ole suosikkejani (ylipäänsäki studiotallenteet ovat aina kaikessa live-esityksiä parempia), ja vaikka olisivatkin niin en ainakaan lähtisi Amerikkaan asti sitä varten, mutta tämä oli sopiva tilaisuus hyvittää Rifftraxin Twitch-lähetyksiä, joista ei tarvitse maksaa mitään. #

Hain pyykit koneesta ja ripustin. Kuivausrumpu oli varattu, mikä oli sikäli huono, että olin kasannut tuohon koneelliseen pyyhkeitä, joissa erityisesti siitä rumpuamisesta hyötyy, kun eivät sitten vie tilaa kuivaustelineestä ja ovat lisäksi rummun jäljiltä pehmeitä. #

Join yhdeksän kupillista kahvia, päivitin kotipalvelinta ja koodasin vähän. Kuuntelin Uuden tanssimusiikin listan eilisen jakson, sitten (Orionin setin lopuksi soineen hauskan Tao Tao -remixin innoituksesta) U&K:n Loop Music Mix Show -setin ja osan DJ Uken Live @ Miau! 250316 -settiä#

Asensin kokeeksi Jodelin. Nyt se viimein suostui toimimaankin, aiemmin ei ole. Nytkin piti käynnistää muutaman kerran uudestaan ennen kuin pääsi läpi (eikä niiden ”Gerenal” FAQsta ole mitään hyötyä). #

Jodelista: ”Miksi älykkäät ja lihaksikkaat miehet ovat kuumia? Ne on habaneroja.” #

Illalla paistoin ja söin taas lättyjä, kun en muutakaan keksinyt (paizi pizaa, mutta siihen pitää olla pinaattia enkä nitraatin takia tohi sitä syyä joka viikko). Katsoin Dyynin (katseltavissa Areenalla tätä kirjoittaessani vielä viikon verran), samalla venyttelin. Niin normaali ja koherentti elokuva, ettei kummakaan ettei David Lynch halua nimeään siihen liitettävän. #

Francesca Annis näytti niin tutulta, että olisin voinut vannoa nähneeni hänet monissa muissakin rooleissa, mutten tunnista Wikipedian listauksesta muita kuin Yorkshiren etsivät ja Neiti Marplen (joita kumpaakaan en ole seurannut). Niin ja Krullin tietysti, josta kuulin ensimmäisen kerran tänään tuon Rifftraxin Kickstarter-kampanjan yhteydessä. #

Toisaalta olin kyllä muka ihan varma nähneeni myös Härkösen… tai siis Harkonnenin raiskattavaksi kameran eteen raahatun Ernesto Laguardian jossain. Miehen, joka on Dyynin lisäksi näytellyt lähes yksinomaan telenoveloissa#