Näin taas koko yön eläväisiä unia. #

Yhdessä vierailin Kansainvälisellä avaruusasemalla. Aseman vakiomiehistö oli saunassa ja saunan pukuhuoneessa oli takka. Se tuntui minusta aivan käsittämättömältä, ja yritin vakuutella kanssani asemalla mukana olleelle kaverille (en muista kuka) että tuon on pakko olla sellainen telkkarissa pyörivä takkavideo, sillä oikea tuli avaruusasemalla olisi ihan mieletön riski. #

Paikalle tuli entinen luokkakaveri, joka tiesi kertoa, ettei se ihan aito puuta polttava takka olekaan, vaan puut ovat pelkkää kulissia, mutta niihin on upotettu sopiviin silmänlumepaikkoihin suuttimia, joista tulee kaasua joka sitten palaa. Ajattelin, ettei se kyllä siltikään ole niin turvallista, että tässä mitään järkeä olisi. #

Nousin kaksikymmentä yli kuusi. Väsytti melkoisesti, vaikka olin taas mennyt ajoissa nukkumaan. Mutta tämä on onneksi sitä heräämisväsytystä, joka kaikkoaa sitten pian ylösnoustuani#

Kävin salilla, tein raskaan jalkatreenin: mave, jalkaprässi, koukistelua, pohkeet. Pitkästä aikaa meni polvet kipeiksi prässiä tehdessäni. Kevensin sitten kuormaa vähän ja tein loput sarjat varovasti, ja selviydyin enimmäkseen kivuitta. #

Kotiin tullessani kävin pyykkituvalla varaamassa vuoron. #

Sykemittari ei meinannut ruveta latautumaan kun kytkin sen latausjohtoon. Söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. Kuuntelin Jay & Miles X-Plain the X-Menin jaksot 189-190 ja sitten vielä The Trail Went Coldin ensimmäisen minisodin (The Blind River Rest Stop Murders). Palatessani kävin Prismassa. Lähtiessäni 11, kotiin tullessani enää 7 astetta pakkasta, liian kuuma, aurinkoista ja puolet matkasta oli huonosti aurattu. #

Sykemittari ei taaskaan meinannut ruveta latautumaan kun kytkin sen latausjohtoon, ja syykin selvisi, kun sen virtaliitin napsahti kokonaan irtipoikki. #

Polar M200: latauskanta irtipoikki #

Kävin suihkussa, panin loppuviikon porkkanakanan alulleen ja vein pyykit tuvalle pyörimään. Söin päivällisen. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, ja toin loput tänne ja ripustin. Paistoin porkkanakanan valmiiksi, sitten hain loput pyykit rummusta ja taittelin kaappiin. Tämän kaiken aikana katselin samalla Lloyd Evansin videota My thoughts on JW Broadcasting 40 – March#

Lähetin Verkkokauppaan tiedustelun Polarin takuusta (ostin sykemittarin Verkkokaupasta, mutta takuu on valmistajan myöntämä). Join viisi kupillista kahvia, plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi ja kuuntelin Kimikin Miau!-settiä 16.04.2017 ja sitten Ibiza Voice Podcastia (558: Silvie Loto, kunnon teknoa). #

Illalla pelasin vapaakenttää ja katselin Rifftraxin Abraxas, Guardian of the Universea#

Verkkokaupan vastaus ohjasi minut Polarin asiakaspalveluun, joten ennen nukkumaanmenoa lähetin vielä asiani Polarille. #

Responses

Comments are closed.