Nousin vartin yli kuusi, väsytti vähäsen. #

Kävin salilla, tai tarkemmin sanoen salin ovella, kun ovivahti ei päästänyt sisään vaikka kuinka vetelin korttia siitä. Eilen siellä ei ollut minun lisäkseni aamulla ketään, ja isäntä tuli paikalle vähän ennen kuin kuin itse olin lähdössä pois, joten oletin että ovivahti oli silloinkin temppuillut. #

Kotona avasin salin Facebook-sivun odottaen näkeväni siellä tietoa tuosta oviongelmasta, mutta tämä osoittautuikin vähän pelkkää ovea isommaksi ongelmaksi: ”Force Gym sulki tänään 28.3.18 ovensa. Kiitos asiakkaille kuluneista vuosista.”1 #

Ilmeisesti isäntä siis sammutti siellä valot eilen minun lähdettyäni. Olin myös ensimmäisiä, jollen ensimmäinen asiakas tämän nyt lopettaneen yrittäjän otettua paikan haltuunsa entiseltä omistajalta, sillä olin siellä lataamassa korttia, kun niillä ei vielä ollut maksukortinlukijaa. #

Onneksi en ottanut kuutta kuukautta enempää korttia viimeksi ladatessani, nyt siitä jäi vain kuukausi käyttämättömänä sisään. #

Polarilta kuului, aikovat lähettää korvaavan laitteen ja ottavat tuon hajonneen tutkittavaksi. #

Keitin ensi viikon riisipuurot ja silppusin salaatin. Tutkin Nextcloudin (Windows-sovelluksen) synkronointiongelmaa. Söin päivällisen. #

Kävelin kaupungille, kuuntelin kolmannen jakson Kyberyksiä (”Tietoturvamyyttejä murtamassa, vieraina Tomi Tuominen ja Timo Hirvonen”). Pähkäilin Jannen kanssa vanhan Volvon kommervenkkejä, sitten ajeltiin tänne kotio. #

Join neljä kupillista kahvia, kuuntelin Musiikkia vanhasta Euroopasta -jakson Alttopasuunakonsertto, plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. #

Kävelin Teknopalatsille. Alppilan Hukka Xpressilläkin olisi ollut tänään viikottainen tustutumisaika,2 mutta siellä olen jo kerran käynyt (ja voisin vaikka vannoa sen olleen tämän jokapäiväisen ylöskirjaamisen aikana, mutta en löydä sitä arkistoista), eikä Hukan korttia joka tapauksessakaan saisi kuin aikaisintaan ensi tiistaina. #

Teknopalatsilla olisi neljän päivän ilmainen tutustumisjakso, mutta sitä varten olisi pitänyt ilmoittautua etukäteen netissä, enkä tiedä olisiko sitäkään saanut ajoittuvaksi nyt pyhien yli. Ensimmäinen käynti siellä oli joka tapauksessa ilmainen, piti vain täyttää yhteystietolomake tiskillä. #

Nettisivuston perusteella ennakkovaikutelmani Teknopalatsista oli, että mammojen sali. Siltä se vaikutti paikan päälläkin, mammojen lisäksi enimmäkseen oli opiskelijan näköisiä kuikelopoikia. Tilaa oli runsaanlaisesti, pukuhuoneessa (asiakkaan omalla lukolla lukittavat) kaapit, eikä ryysis ollut aivan hirveä kellonaika (puoli viiden maissa iltapäivällä) huomioiden. #

Mutta paino- ja laitevalikoima oli aika huono. Levy- ja käsipainoja oli ihan liian vähän, ja vaikka laitteita oli paljon, iso osa niistä oli kaiken maailman turhia hilavitkuttimia, ja kahdesta kokeilemastani laitteesta toinen (rintaprässi) todella epäergonominen. Kyykkypaikkoja taisi olla kaksi, erillistä mavepaikkaa en nähnyt. Aerobisia laitteita oli riittävästi, tosin niille tuntui tuohon aikaan olevan eniten käyttäjiäkin (vaikka Teknopalatsilla on vielä erikseen ryhmäliikuntatilatkin, joissa airobicataan tosissaan). #

Paikan lupaavasta nimestä huolimatta musiikki oli sitä iänikuista vanhojen ukkojen Radio Rockia. Ollakinpa sali jossa soi vain tekno! #

Kehnosta laitevalikoimasta ja ruuhka-ajasta huolimatta sain ojentaja- ja rintatreenini tehtyä enimmäkseen ilman turhia sumplimisia. Ojentajat ihan hyvin, rinta tuntui heiveröiseltä. Olin varannut suihkukamppeet ja vaihtovaatteet mukaan, mutta hikoilin niin vähän, että jätin käymättä suihkussa siellä. #

Menomatkalla harkitsin vielä 10 kerran kortin ottamista (tarjoushinta tällä hetkellä 79,-) tähän väliajaksi, mutta pois lähtiessäni olin jo ihan varma ettei kannata. #

Nyt sitten olen (ainakin) pyhien ajan ilman salia. Toisaalta voin sitten sen myötä käyä podkävelyllä vaikka joka päivä kun ei tartte jalkoja säästellä intervalleille. Jostain syystä en älynnyt ottaa mp3-soitinta mukaan Teknopalatsilla käydessäni, olisin eestaasmatkan aikana ehtinyt kuunnella melkein tunnin mittaisen ohjelman. #

Kotiin vähän ennen kuutta3 tullessani oli Koskelantien ja Mustasuontien valoristeyksessä isohko hälytystehtävä: kaksi ambulanssia, paloauto ja kolme henkilöautoa tien laidassa. Mutta en nähnyt niissä (ilmeisesti onnettomuudessa osallisina olleissa) henkilöautoissa edes yhden yhtä naarmua, joten ei tainnut olla kyse mistään vakavasta. #

Kotona kävin suihkussa ja söin iltapalan, sitten kirjoitin enimmän osan tästä eepoksesta. #

Alaviitteet #

  1. 1 Facebook-linkki: Force Gymin lopetusilmoitus  #

  2. 2 Facebook-linkki: Hukka Xpressin ”Kaikille avoin tutustumisilta!  #

  3. 3 Tilannehuoneen listauksen mukaan hälytys tehtiin klo 17.54.52.  #

Muokkaukset #

2018-03-29 20.04.13 2018-03-29 21.04.39 #
Muuttumaton: Kävin salilla, tai tarkemmin sanoen salin ovella, kun ovivahti ei päästänyt sisään vaikka kuinka vetelin korttia siitä. Eilen siellä ei ollut minun lisäkseni aamulla ketään, ja isäntä tuli paikalle vähän ennen kuin kuin itse olin lähdössä pois, joten oletin että ovivahti oli silloinkin temppuillut.Muuttumaton: Kävin salilla, tai tarkemmin sanoen salin ovella, kun ovivahti ei päästänyt sisään vaikka kuinka vetelin korttia siitä. Eilen siellä ei ollut minun lisäkseni aamulla ketään, ja isäntä tuli paikalle vähän ennen kuin kuin itse olin lähdössä pois, joten oletin että ovivahti oli silloinkin temppuillut.
Poistettu: Kotona avasin salin Facebook-sivun odottaen näkeväni siellä tietoa tuosta oviongelmasta, mutta tämä osoittautuikin vähän isommaksi ongelmaksi: "Force Gym sulki tänään 28.3.18 ovensa. Kiitos asiakkaille kuluneista vuosista."[alaviite]Facebook-linkki: <a href="https://fi-fi.facebook.com/ForceGymOy/posts/2083062371709204">Force Gymin lopetusilmoitus</a>[/alaviite] Lisätty: Kotona avasin salin Facebook-sivun odottaen näkeväni siellä tietoa tuosta oviongelmasta, mutta tämä osoittautuikin vähän pelkkää ovea isommaksi ongelmaksi: "Force Gym sulki tänään 28.3.18 ovensa. Kiitos asiakkaille kuluneista vuosista."[alaviite]Facebook-linkki: <a href="https://fi-fi.facebook.com/ForceGymOy/posts/2083062371709204">Force Gymin lopetusilmoitus</a>[/alaviite]
Muuttumaton: Ilmeisesti isäntä siis sammutti siellä valot eilen minun lähdettyäni. Olin myös ensimmäisiä, jollen ensimmäinen asiakas tämän nyt lopettaneen yrittäjän otettua paikan haltuunsa entiseltä omistajalta, sillä olin siellä lataamassa korttia, kun niillä ei vielä ollut maksukortinlukijaa.Muuttumaton: Ilmeisesti isäntä siis sammutti siellä valot eilen minun lähdettyäni. Olin myös ensimmäisiä, jollen ensimmäinen asiakas tämän nyt lopettaneen yrittäjän otettua paikan haltuunsa entiseltä omistajalta, sillä olin siellä lataamassa korttia, kun niillä ei vielä ollut maksukortinlukijaa.

Responses

  1. ”Kahden henkilöauton peräänajo tapahtui Koskelantien ja Mustasuontien risteyksessä illalla kello 17.50. Ajoneuvoihin tuli lieviä peltivaurioita.” (Kaleva)

Comments are closed.