Illalla iski flunssa: kurkku meni vähän kipeäksi ja nenä tukkoiseksi. #

Nousin kymmentä vailla kuusi. Väsytti, mutta olin niistellyt siinä varmaan jo tunnin, ettei nukkumisesta joka tapauksessakaan tullut enää mitään, ja ehtiäkseni hallin salille normaalin aamurutiinin jälkeen on pakko nousta viimeistään näin varhain. #

Käppäilin sinne hallin salille, olin suunnilleen kahtakymmentä vailla kahdeksan perillä. Unohdin lähtiessäni aurinkolasit kotiin, mutta aamuaurinko oli onneksi vielä enimmän matkaa niin alhaalla ettei häikäissyt. #

Normaaliohjelmassani tänään olisi ollut jalkapäivä, mutta se on sen verran kova ja hyvää keskittymistä vaativa rääkki aina, että tuon lievän flunssaisuuden takia vaihdoin jalkojen tilalle (jo ennen kotoa lähtöäni) rinnan ja ojentajat. Olin sitä paitsi perillä sen verran myöhään, etten olisi täysmittaista treeniä ehtinyt tehdäkään yleisöajan puitteissa. #

Käppäilin takas kotio. Mennen tullen kuuntelin Jay & Miles X-Plain the X-Menin jakson 191. #

Kotona söin riisipuuron ja vähän muuta, sitten lähdin kävelylle. Lähtiessäni käväisin pesutuvalla varaamassa vuoron. 7 astetta pakkasta, aurinko paistoi räikeästi. Kuuntelin Undisclosedin State v. Ronnie Long -tarinan ykkösjakson ja -addendumin (Brilliant Disguise ja Projecting Innocence) ja sitten vielä The Trail Went Coldin kuudennen minisodin (Eva Kay Wenal). Viimeksimainittua kuunnellessani ajattelin, että silminnäkijäkuvauksen perusteella laaditun luonnostelman ja perheen valokuva-arkistosta löytyneen miehen yhdennäköisyys on varmaan enemmän omaisten toiveajattelua kuin totta, mutta pakko oli todelliseksi myöntää kuvat nähtyäni. #

Kotona kävin suihkussa, sitten vein biojätteet molokiin ja melkein sokeuduin ulkona ilman aurinkolaseja. Keitin potut päivällistä varten ja vein pyykit tuvalle pyörimään. Söin päivällisen ja aloittelin porkkanapapukanan valmistusta. Hain pyykit tuvalta (kuivausrumpu oli taas varattu), jatkoin ruuanlaittoa ja ripustin pyykit siinä sivussa. #

Käytin porkkanapapukanan laitossa poikkeuksellisesti kananfilettä, sillä paistileike on ollut Prismassa loppu viikonlopusta asti. Kylläpä sula file oli veitsen alla pehmeää jäiseen paistiin verrattuna! #

Käytin sitä kanaa myös kolmanneksen vähemmän kuin normaalisti (400 vrt. 600 g). Korvasin sitä vastaavan proteiinimäärän kidneypavuilla, joiden en tähän mennessä ole kokenut aiheuttavan sen enempää pieretystä kuin tuo sörsseli normaalistikaan. Se minulla oli noiden papujen kokeilun tarkoituksenakin alunalkujaan: korvata osa kanasta kasvisproteiinilla, lähinnä ympäristösyistä. En vain ole löytänyt sopivan kokoista ja kilohinnaltaan (edes suunnilleen) yhtä edullista kanapakkausta kuin se 600 gramman paistipakkaus, ja jos vain lisään ne pavut samaan kanamäärään kuin mitä tähän astikin olen syönyt, ei siinä ympäristö säästy. #

Tätä kirjoittaessani join reilut viisi kupillista kahvia ja kuuntelin Ibiza Voice Podcastia (559: Julian Alexander, varsin letkeätä housea vauhtiin päästyään). #

Tuli viesti, että korttini on Hukassa. Saa nähdä jaksanko kävästä sen tänään hakemassa, vai vasta huomenna. Jos tänään, niin pääsisin jo huomenna tekemään jalat kunnon laitteilla ja tiloissa, mutta toisaalta jalat on jo nyt niin puhki että voi olla järkevämpää ottaa huominen löysäillen. Jos vaikka perjantaiksi flunssakin olisi enimmäkseen ohi. #

Uuden M200:n värinäpalaute on vähän vanhaa laitetta hillitympi ja minusta miellyttävämpi. Uusi rannekekin tuntuu rakenteeltaan jotenkin erilaiselta, ainakin sen pintakuviointi on erilainen. Silikoni on jäykempää, mutta se johtuu todennäköisesti vain siitä, että tuo vanha on niin lerpahtanut. #

Vertailin puhelimia ja kuuntelin Serenades Show -setin 046. #

Leikkasin seuraavat kymmenen The Trail Went Coldin jaksoa boilerittomiksi. #

Tein huoltoilmoituksen kylppärin ja saunan kaukolämmöstä, siinä on jotain vikaa kun tilat ovat ihan kylmät. #

Muokkaukset #

2018-04-04 19.20.41 2018-04-05 13.59.26 #
Muuttumaton: Vertailin puhelimia ja kuuntelin <a href="https://soundcloud.com/robergz/sets/serenades-show-international"><em>Serenades Show</em> -setin</a> 046.Muuttumaton: Vertailin puhelimia ja kuuntelin <a href="https://soundcloud.com/robergz/sets/serenades-show-international"><em>Serenades Show</em> -setin</a> 046.
 Lisätty: Leikkasin seuraavat kymmenen <em>The Trail Went Coldin</em> jaksoa boilerittomiksi.
Muuttumaton: Tein huoltoilmoituksen kylppärin ja saunan kaukolämmöstä, siinä on jotain vikaa kun tilat ovat ihan kylmät.Muuttumaton: Tein huoltoilmoituksen kylppärin ja saunan kaukolämmöstä, siinä on jotain vikaa kun tilat ovat ihan kylmät.

Responses

Comments are closed.