Kuuntelin tänään Sinuhe egyptiläisen ensimmäiset neljä jaksoa. Tämä on vähän… vähemmän hyvä kuin aiemmin kuuntelemani Radioteatterin esitykset. #

Ehkä isoin ongelma on, että kaikki miesäänet kuulostavat niin samanlaisilta, että näin jo muutenkin ihmissokeana on välillä kovin vaikea erottaa hahmoja toisistaan. #

Neljännen jakson (Nefernefernefer) kohdalla aloin tympääntyä itse tarinaan. Olen lukenut kirjan joskus kauan sitten, enkä muista sitä tarpeeksi hyvin tietääkseni miten läheisesti tämä kuunnelma sitä noudattelee, mutta ainakin tässä Sinuhen ja Neferneferneferin suhde oli naurettavuudessaan kuin Aku Ankasta tai kulta-ajan sarjakuvista repäisty. Vain seksin kuvaus oli vähän vähemmän peiteltyä, ja juuri siitä minä kun en erityisemmin perusta. #

Aion nyt kuitenkin vielä jatkaa tuon kuuntelua. Tämä neljännen jakson pilakuvamaisuus tuli vähän yllättäen, joten saattaahan tuo siitä yhtä nopeasti kääntyä myös takaisin varteenotettavampaan suuntaan. #

Responses

Comments are closed.