Nousin kymmenen yli kuusi. Hampaidenpesun jälkeen säkitin loput käytetyt petivaatteet, nostin tyynyt ja täkit saunaan ja vein muut pesutuvan koneisiin pyörimään. Omaan koneeseeni panin verkkapuvun joka oli ylläni eilisiltana ja tänään noiden kanssa räpiessäni. #

Pakkasin evakkokamat. Söin aamupuuron. Kävin siirtämässä petivaatteet ja muut rummuttavat kuivausrumpuun, samalla pesemäni (tekniset) treenikamppeet toin tänne ja ripustin. Verkkapuvun valmistuttua vein sen kuivaushuoneeseen kuivumaan. #

Hain petivaatteet kuivausrummusta ja verkkapuvun kuivaushuoneesta, ripustin vielä vähän kosteat. #

Kävelin Ulapalle. Kuuntelin Sinuhe egyptiläisen jakson 18 loppuun. Olin perillä ennen avaamisaikaa, joten odottelin bussipysäkin istuimella kymmenisen minuuttia. Kävi päinvastoin kuin tavallisesti, tuli omaa arviotani halvemmaksi: satulan (16 €) lisäksi ei ollut tarvinnut vaihtaa muuta. Edellisestä huollosta olikin näemmä vasta 9 kk, vaikka muistelin sen olleen viime keväänä (ja sanoin Ulapallakin sen olleen vuosi sitten). #

Pyöräilin kotiin. Söin riisipuuron. Kuuntelin Skeptoidin jakson 620 (Listener Feedback: Provisos, Addenda, and Quid Pro Quos) ja pelasin vapaakenttää. #

Irrotin tietokoneen ja netin kytkennöistä. Torjujat tulivat ja kävivät töihin, minä lähdin salille. Tein vatsalihakset ja olkapäitä. Olkapäät tuntuivat viimekertaista heikommilta (mutten enää muista tarkkaan mitä käsipainoja käytin entisellä salilla shoulder shockeriin). Lopuksi venyttelin kolmisen varttia. #

Tuntui siltä että siellä oli tuolloin, yhden jälkeen, vähemmän porukkaa kuin aamulla, mutta tarkemmin katseltuani totesin, että porukkaa oli ehkä sittenkin saman verran, mutta koostumus oli eri: enemmän opiskelijaikäisiä naisia, jotka tekevät kevyempää treeniä kuin aamuporukka, eli käyttävät vähemmän raskaita laitteita ja tekevät enemmän kehonpainoharjoitteita. #

Olin varannut suihkukamppeet, mutta en sitten jaksanut käydä siellä suihkussa. Nappasin kofeiinitabletin, puin vaatteet ja menin ala-aulaan. Ilmoitin pysähtyneestä kellosta palautelappusella. Istuskelin vartin verran päivityksiä (puhelimella) selaillen ja nielaisin toisen kofeiinitabletin. Sitten kävelin kotiin, olin perillä sovitun evakkoajan päättyessä. Mennen tullen kuuntelin Sinuhen jaksoa 19. #

Kotona nakoin vaatteet päältäni suoraan pyykkikoneeseen ja panin pyörimään. Panin saunan päälle, nostin pyykkitelineen sinne ja kävin suihkussa. Panin potut kiehumaan, sijasin vuoteen ja kytkin netin ja tietokoneen. Söin päivällisen. Taittelin pyykit telineestä kaappiin. #

Panin porkkanapapukanan tulille ja join kaksi kupillista kahvia (jotka, jos kofeiinitablettiannoksen oikein laskin, vastasivat päivän neljättä ja viidettä). Nostin pyykit koneesta telineeseen. #

Jonkin ajan päästä nostin telineen pois saunasta ja kohentelin säkkien sisältöä. Nostin matka-arkun saunaan. Senhän saunotin jo kerran, mutta epäilys jäi. Paistoin porkkanapapukanan valmiiksi ja jääkaapitin. #

Responses

Comments are closed.