Illalla oli pitkästä aikaa nokka niin tukossa, että käytin nenänavaajaa. Sen jälkeen nukuin oikein hyvin. Nousin varttia vailla yhdeksän, eikä väsyttänyt juurikaan. #

Vein lohennahan molokiin. Samaan aikaan oli kaksi miestä kuorma-auton kanssa tuossa pihalla, ilmeisesti tuomassa kariketta. #

Kytkin ovenavaajan ja sen kaukosäätimen, jotta pyörän kanssa olisi helpompi kulkea. Sitten lähdin pyöräilemään. Vain 10 astetta, joten puin ennen lähtöä paksun pitkähihaisen välipaidan, eikä se ollut liikaa. #

Polvi oli kipeä vain alussa, lämmettyään ei enää. Tai sitten sieltä jauhautui viimeinkin olemattomiin joku rustonreutale, joka kipua on aiheuttanut. #

Mutta eteneminen oli muutoin kyllä aika tukkoista, ei yhtään potkua kintuissa enää. Kiersin vakioreitin myötäpäivään. Limingantullin liikennevalot olivat taas rikki niin kuin viime vuonna#

Näin taas tenavan, joka polki jalat levällään kuin riisitautinen. Näitä näkee täällä tuon tuostakin, yleensä ala- tai yläkoululaisia tai korkeintaan toisastelaisia, ja ovat ehkä useimmiten sellaisia lievästi pyyleviä tyttösiä. Vastapainoksi sitten melkeinpä yhtä usein näkee kyllä myös pitkiä, laihoja naisia, jotka taas polkevat polvilumpiot yhteen kolkaten. #

Kotiin saakka päästyäni jatkoin saman tien Prismaan. Sieltä palatessani tuli mieleen, että näin taas laupeuden sisaria tässä vähän aikaa sitten, mutta en muistanut kirjata sitä ylös. Tulivat Koskelanpuiston kulmalla vastaan, kun olin kävelemässä Prismasta kotiin, ja kuuntelin The Trail Went Coldia, joten Polarin treenilokin ja postauksieni perusteella kyseessä saattoi olla lauantai kolmisen viikkoa sitten, vaikka muistikuvani perusteella olisin veikannut sen olleen ehkä viime viikolla. #

Nunnaunia en ole nyt nähnyt, vain nunnauutisia#

Kotona kävin suihkussa, sitten panin lisukeryynit ja ensi viikon riisipuurot kiehumaan. Söin päivällisen, sitten keitin puuron valmiiksi ja pakastin. Tätä kirjoittaessani join neljä ja puoli kupillista kahvia ja kuuntelin Konsertteja -jakson Säveltäjä Leonard Bernsteinin monet kasvot#

Leikkasin ja viilasin sormenkynteni. Silppusin salaatin, pelkistetymmän kuin normaalisti: vain alkuviikosta ostamani lehtikaalen loppu, tomaattia ja pari paprikaa. Kuuntelin RSO Musiikkitalossa -jakson Debussyn Jeux ja Ravelin Bolero, sitten Rave Tapesin 303 Abuse – Flashbacks of a Dirty Warehouse – Mix CD -setin#

Söin rahkaa, riisipuuroa ja salaattia. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. #