Nousin kymmenen yli seitsemän, väsytti. #

Salille lähtiessäni takapihan varikset rääkkyivät vihaisina, ja kohta huomasin syyn: maassa oli niiden lentotaidoton tai -kyvytön poikanen. Ei se mikään vastakuoriutunut enää ollut, mutta sen siivet ja pyrstö näyttivät minusta liian lyhyiltä lentämiseen. Ehkä sen oli tuuli heittänyt pesästä ennen aikojaan, tai sitten sitä oli ruokittu pelkillä ranskanpotuilla niin että kehitys oli jäänyt vajaaksi. #

Salilla tein kovan jalkatreenin, siihen piisasi nyt sentään voimia eilisen levon jälkeen. Vaihdoin vieressäni kahvakuulajumppaa tehneen naisen kanssa muutaman sanan kahvakuulista sen jälkeen, kun varmistin, ettei sen vierestä ottamani kahvakuula ollut ollut sillä käytössä. #

En muistanut kotiin kävellessäni katsoa oliko oravanraato vielä paikoillaan. Takapihan varikset sen sijaan yrittivät yhä ajaa minut pois, vaikken poikasta enää nähnytkään. #

Mennen tullen kuuntelin The Trail Went Coldin jakson 67 (Steve Sandlin). #

Söin riisipuuron ja pari verigreippiä, sitten lähdin kävelylle. Kuuntelin Undisclosedin State v. Pamela Lanier -tarinan päätösjakson ja -addendumin (Arsenic and Old Lace ja Afterglow), sitten vielä jakson Skeptoidia (454: GMO Facts and Fiction). #

Oravanraato oli kadonnut. Varikset olivat yhä vihaisia. #

Kotiin palattuani panin puikulat kiehumaan ja raastoin porkkanat. Söin päivällisen, sitten paistoin porkkanapapukanan valmiiksi. Join viisi kupillista kahvia. #

Tutkin (Undisclosedin tapauksen takia) mikä on roksarsonin tilanne Euroopassa. ECHA:n mukaan jotkin käyttöaiheet on kielletty REACHin liite XVII:ssä (PDF), mutta mitään blankettikieltoa siinä ei ole. #

Wikipedian mukaan ”Euroopan Unionin alueella arseenia sisältävien aineiden lisäys eläinten rehuihin on kielletty” jo ennen kuin FDA kielsi roksarsonin käytön 2014, mutta sen lähdeviitteet ovat kirjoja, jotka ovat siitä huonoja, että niitä ei voi tarkistaa suoraan. Sitä paitsi ainakin Undisclosedin tapauksessa roksarsonivalmistetta (3-Nitro) käytettiin veteen liuotettuna, ei rehuun lisättynä. #

Voisi tehdä vaikka asiaa tuosta, ja kysyä joltain viranomaiselta. Kyse on siis arseeniyhdisteestä, jota on syötetty siipikarjalle ainakin Yhdysvalloissa vielä niinkin äskettäin kuin 2014. #

Astianpesukoneen valmistumista odotellessani vastailin gallupeihin. Olisi ollut hyvästi aikaa syödä välipala, mutta muistinko taas? Enpä tietenkään! #

Lähtiessäni variksenpoikanen räpisteli taas takapihalla. #

(Emotkin jatkoivat valehyökkäyksiään, mutteivät osuneet kuvaan.) #

Kai siitä häätyy jonnekin ilmoittaa, jollei sitä joku irtokissa kohta syö suihinsa. #

Hyvin piisasi vääntöä jaloissa vielä, aamun kovasta treenistä huolimatta, eikä heikotuskaan iskenyt, vaikken sitä välipalaa siis ollutkaan muistanut syödä. Ilmakin oli ihan hyvä. 9 astetta, kohtalaista tuulta. Minulla oli puuvilla-t-paidan päällä ohut poolo (ja sen päällä takki). T-paita oli puolet matkasta vähän liikaa, mutta loppupuolella, kun jaloista ei enää irronnut hiettävää liikettä, ihan tarpeen. #

Nuottasaaressa haisi oikein kunnolla. Aina siellä haisee enemmän tai vähemmän, mutta nyt haisi oikein semmoinen kunnon ripulipaska. Siinä vieressä on mukavan näköistä asuinaluetta, mutta onneksi en asu siellä. Minun pitäisi olla anosmikko että pysyisin siellä järjissäni. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin loppumuusin ja savulohifileepalasen, jälkiruuaksi pari suklaamuffinia. #

Vasemman silmän silmäpussiin oli mennyt elohiiri. Ihan hyvään paikkaan, sillä siellä se on ihan tunnoton, enkä olisi huomannutkaan sitä jollen olisi sattunut peilistä hoksimaan. #

Muokkaukset #

Wed Jun 6 20:53:32 2018 Thu Jun 7 14:39:31 2018 #
Muuttumaton: Hyvin piisasi vääntöä jaloissa vielä, aamun kovasta treenistä huolimatta, eikä heikotuskaan iskenyt, vaikken sitä välipalaa siis ollutkaan muistanut syödä. Ilmakin oli ihan hyvä. 9 astetta, kohtalaista tuulta. Minulla oli puuvilla-t-paidan päällä ohut poolo (ja sen päällä takki). T-paita oli puolet matkasta vähän liikaa, mutta loppupuolella, kun jaloista ei enää irronnut hiettävää liikettä, ihan tarpeen.Muuttumaton: Hyvin piisasi vääntöä jaloissa vielä, aamun kovasta treenistä huolimatta, eikä heikotuskaan iskenyt, vaikken sitä välipalaa siis ollutkaan muistanut syödä. Ilmakin oli ihan hyvä. 9 astetta, kohtalaista tuulta. Minulla oli puuvilla-t-paidan päällä ohut poolo (ja sen päällä takki). T-paita oli puolet matkasta vähän liikaa, mutta loppupuolella, kun jaloista ei enää irronnut hiettävää liikettä, ihan tarpeen.
 Lisätty: <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Nuottasaari">Nuottasaaressa</a> haisi oikein kunnolla. Aina siellä haisee enemmän tai vähemmän, mutta nyt haisi oikein semmoinen kunnon ripulipaska. Siinä vieressä on mukavan näköistä asuinaluetta, mutta onneksi en asu siellä. Minun pitäisi olla <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Anosmia">anosmikko</a> että pysyisin siellä järjissäni.
Muuttumaton: Palatessani kävin Prismassa.Muuttumaton: Palatessani kävin Prismassa.

Responses

Comments are closed.