Nousin varttia vailla kahdeksan. Ei nukuttanut enää, mutta kroppa oli väsynyt, joten hampaidenpesun jälkeen pötköttelin ja pelasin vapaakenttää puolisen tuntia. #

Satoi vettä, 5 astetta lämmintä. Puin sadetakin ja otin sateenvarjonkin salille lähtiessäni mukaan, mp3-soittimen jätin kotiin. Vein lohennahan ja muuta jätettä molokiin. Variksenpoikanen räpisteli yhä takapihalla. #

Tein ojentajat ja rintaa. Ojentajiin vielä piisasi voimaa, rintaan ei sen jälkeen enää juurikaan. #

Kävelin kotiin. Variksenpoikaa ei näkynyt, mutta emojen hyökkäily oli entistäkin aggressiivisempaa. Kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. #

Kotona käväisin suihkussa, sitten vein pyykit tuvalle pyörimään. Söin riisipuuron ja pari verigreippiä. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. Vein säkitetyt täkit tuvalle pyörimään. Tässä olisi ollut hyvästi aikaa keitellä riisipuuro, mutta enpä älynnyt eilen ostaa maitoa sitä varten. #

Kävin siirtämässä täkit kuivausrumpuun, toin rummutut pyykit tänne ja kaapitin. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi ja kuuntelin Ajassa soi -jakson Rostrum 2018 -ilta. Hain täkit kuivausrummusta. Kaapitin toisen, toinen oli vielä vähän kostea, joten ripustin sen. #

Join neljä ja puoli kupillista kahvia, kuuntelin Ajassa soi -jakson Kansainvälinen säveltäjärostrum 2018, säädin palvelimia ja koodasin. #

Söin päivällisen. Palloilin ja venyttelin puolisen tuntia. #

Illansuussa sade loppui ja taivas seestyi. Kävin Prismassa (pyöräillen). Kylläpä oli raskasta, kroppa alkaa taas olla ihan jähmeessä. #

Muokkaukset #

Thu Jun 7 20:12:02 2018 Thu Jul 19 18:21:28 2018 #
Muuttumaton: Tein ojentajat ja rintaa. Ojentajiin vielä piisasi voimaa, rintaan ei sen jälkeen enää juurikaan.Muuttumaton: Tein ojentajat ja rintaa. Ojentajiin vielä piisasi voimaa, rintaan ei sen jälkeen enää juurikaan.
Poistettu: Kävelin kotiin. Variksenpoikaa ei näkynyt, mutta emojen hyökkäily oli entistäkin aggressiivisempaa. Kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Lisätty: Kävelin kotiin. <a href="https://marginaa.li/2018/06/06/2018-06-06-see-vet/#post27392-p2-s4pd9dsq9lu1627m6d77fw99j">Variksenpoikaa</a> ei näkynyt, mutta emojen hyökkäily oli entistäkin aggressiivisempaa. Kävin pesutuvalla varaamassa vuoron.
Muuttumaton: Kotona käväisin suihkussa, sitten vein pyykit tuvalle pyörimään. Söin riisipuuron ja pari verigreippiä. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. Vein säkitetyt täkit tuvalle pyörimään. Tässä olisi ollut hyvästi aikaa keitellä riisipuuro, mutta enpä älynnyt eilen ostaa maitoa sitä varten.Muuttumaton: Kotona käväisin suihkussa, sitten vein pyykit tuvalle pyörimään. Söin riisipuuron ja pari verigreippiä. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. Vein säkitetyt täkit tuvalle pyörimään. Tässä olisi ollut hyvästi aikaa keitellä riisipuuro, mutta enpä älynnyt eilen ostaa maitoa sitä varten.

Responses

Comments are closed.