Nousin seitsemältä. Väsytti pirusti, kun rytmi oli luisunut lomaviikolla myöhäiseksi. #

Kävelin salille, jossa tein selkää ja hauikset. Kyllä oli taas voimat kaikonneet. Olin menettänyt tässä kevään mittaan vaivalla kasvattamani kolme ylimääräistä painokiloakin taas taukoviikon aikana. Mutta eipä sen niin väliä kun ei mitään tavoitteita ole, ja henkisesti ja yleisemminkin hermoston kannalta täysi treenitauko oli jo kyllä varmasti tarpeen. #

Salilla oli vain hieman vähemmän porukkaa näin sunnuntaiaamuna kuin mitä arkiaamuisin ruukaa olla. #

Kävelin kotiin. Mennen tullen kuuntelin The Trail Went Coldin jakson 69 (Jacqueline Levitz). Variksenpoikasta emoineen ei näkynyt enää takapihalla. #

Söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. 18 astetta, selkeää, vain hyvin vähän tuulta. #

Syynimaanpuiston reunalta oli pantu koivunrunkoja matalaksi. Tiedonkaarelle saapuessani minua vastaan tuli (kasvoista vähän ruotsalaistyyppinen) nainen pienen lapsen kanssa, molemmat omilla pyörillään. Nainen viittilöi minut (podcastin kuuntelultani) pysähtymään ja kysyi tietä Prismaan. Viittasin sen luoteeseen, ja olen taas aika varma neuvoni oikeellisuudesta. #

Topeliuksenpuiston nurkan kentällä oli neljän hengen seurue autoineen. Niillä oli siinä ilmeisesti jonkin urheilusuoritteen kuivaharjoittelu meneillään, mutta en ihan onnistunut niiden varusteista päättelemään, että minkä. #

Kuuntelin Jay & Miles X-Plain the X-Menin jakson 200, sitten Cold Case Filesin jakson 36 (A Confession for Carmen). #

Contendeilla yhteensä 1243 km. #

Kotona söin viimeisen annoksen toissaviikkoista porkkanapapukanaa (jonka olin pakastanut ennen pohjoiseen lähtöä). Tätä kirjoittaessani join kahdeksan kupillista kahvia ja kuuntelin Muistojen bulevardin jaksot Vaikene sydän ja A place in the sun#

Kävin pyöräilemässä. Yhtä kuumaa kuin päivällä. Nallikarissa ihosyövän hankinta lähes huipussaan, Torinrannalla kuitenkin yllättävän hiljaista. Enimmät itikkaparvet olivat saarilta kaikonneet, nyt niitä oli enemmän matkan toisella kolmanneksella. #

Mennessäni tuuli oli vielä sivuttaismyötäinen, puolivälin paikkeilla kääntyi vähitellen vastaiseksi (tai oikeammin minä tuulenvastaiseksi), ja olikin kohtalaista jollei jopa navakkaa. Mutta viilensi sentään niin ettei kuumuus ollut liian tukalaa, ja toisaalta oli silti yhä niin lämmintä, että polvikaan ei kipuillut yhtään (viileämmällä ilmalla se oireilee enemmän, luulen). #

Aiemmin tällä viikolla se ei kyllä yhtään tykännyt, kun pohjoisessa poljin Jannen pyörällä. Mutta siinä pyörässä oli sitten vissiin vain polveni kanssa yhteensopimattomat polkimet, tai sitten se johtui paksupohjaisista kengistä. #

Maikkulan jäädessä taakse taitoin yhden mutkan vähän liian jyrkkänä ja sisäkurvin puoleinen poljin typerästi alhaalla, jolloin se rouhaisi asfalttia. Selvisin siitä kuitenkin vissiin pelkällä säikähdyksellä, kun mitään ongelmia ei ilmennyt sen jälkeen. Onneksi ei edes ketju irronnut. #

Ketju, jolla nyt yhteensä 1759 km. #

Palatessani kävin Prismassa. Siellä oli eilen ja vielä tänäänkin omituinen ruokapula, paljon puutteita varsinkin heviosastolla. Loput greipitkin olivat menneet huonoiksi. Mutta kesäale siellä oli, ja sen ansiosta Wrangen hanskatkin tarjouksessa, 10,50 €, joten otin ne. #

Saman tien otin myös semmoiset huonot Jupiter-pyöräilyhanskatkin viimein. Ne eivät olleet tarjouksessa, mutta normaalihinta 4,99 euroa on jo valmiiksi niin pieni, että eivätköhän senkin eteen jotkut aasialaislapset ole tarpeeksi hikoilleet. Entiset hanskat alkavat jo kohta olla enemmän reikää kuin kangasta. #

Soitin Wrangen hanskoista Jannelle kysyäkseni minkä kokoiset sillä on, kun sillä oli samanmerkkiset, ja ne olivat minulle sopivat. Vasta sen jälkeen huomasin, että se Wrangen pakkaus oli semmoinen vetskaripussi, jota ei tarvinnut hajottaa avatakseen, joten saatoin vielä sovittaakin ne hanskat. L-kokoiset olivat ne sopivat, vaikka Jupitereista piti olla XL:t. Adidaksenkin hanskat olivat tarjouksessa (ja niistäkin olisi pitänyt ottaa XL:t, jos olisin ne ostanut), mutta ne olivat yhtä hempulin näköiset kuin House-merkkiset (joka on S-ryhmän omia halpisbrändejä). #

Pyörän lukotkaan eivät olleet tarjouksessa, enkä nähnyt juuri mitään muutakaan tarjouksia kuin nuo hanskat vain siellä. #

Kotona nostin kylpyhuoneen lattialta jonkin isohkon siivekkään hyönteisen ulos. Kävin suihkussa, ja sitten paistoin pizzan. Sen paistuessa kirjoittelin tätä ja kuuntelin loppuun päivän kolmannen Muistojen bulevardin (Sinipunainen satu). #

Muokkaukset #

2018-06-17 19.43.46 2018-07-19 18.21.52 #
Muuttumaton: Salilla oli vain hieman vähemmän porukkaa näin sunnuntaiaamuna kuin mitä arkiaamuisin ruukaa olla.Muuttumaton: Salilla oli vain hieman vähemmän porukkaa näin sunnuntaiaamuna kuin mitä arkiaamuisin ruukaa olla.
Poistettu: Kävelin kotiin. Mennen tullen kuuntelin <a href="http://trailwentcold.com/"><em>The Trail Went Coldin</em></a> jakson 69 (<a href="http://trailwentcold.com/2018/04/25/the-trail-went-cold-episode-69-jacqueline-levitz/">Jacqueline Levitz</a>). <a href="https://marginaa.li/2018/06/07/2018-06-07-turo-salemin-jehu/#post27411-p4-p3jw663gw9tt522n55hveuhnm">Variksenpoikasta emoineen</a> ei näkynyt enää takapihalla. Lisätty: Kävelin kotiin. Mennen tullen kuuntelin <a href="http://trailwentcold.com/"><em>The Trail Went Coldin</em></a> jakson 69 (<a href="http://trailwentcold.com/2018/04/25/the-trail-went-cold-episode-69-jacqueline-levitz/">Jacqueline Levitz</a>). <a href="https://marginaa.li/2018/06/07/2018-06-07-turo-salemin-jehu/#post27411-p4-tfdqvnn1kr00ajxadxafeqh17">Variksenpoikasta emoineen</a> ei näkynyt enää takapihalla.
Muuttumaton: Söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. 18 astetta, selkeää, vain hyvin vähän tuulta.Muuttumaton: Söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. 18 astetta, selkeää, vain hyvin vähän tuulta.