Nousin kymmenen yli kahdeksan, kun ei enää nukuttanut. #

Hampaidenpesun jälkeen venyttelin ja palloilin yhteensä 50 minuuttia. Aamupuuron ohessa panin riisipuuron kiehumaan. Syödessäni ja sen jälkeen riisipuuroa keittäessäni kuuntelin Lloyd Evansin videota My thoughts on JW Broadcasting 26 – November 2016 (with Gerrit Lösch and Christopher Mavor). Pakastin riisipuuron, sitten sekoitin rahkamausteet. #

Säädin palvelinta. Kiristelin keittiön ruokaryhmän tuolien ruuvit. #

Vein jätteitä molokiin, sitten lähdin sunnuntaiajelulle. Ajelin hyvin verkkaisesti, ensin pitkästä aikaa Toppilansaaren pohjoispään lyhyen maastoreitin. Samoin pitkästä aikaa kävin Nallikarin majakalla. (En muista olenko täällä asuessani käynyt siellä vielä kertaakaan tätä ennen, mutta joskus yläasteen luokkaretkellä kyllä olen.) #

Rannalla oli vähän vähemmän väkeä kuin näin lämpimänä sunnuntaipäivänä olisin olettanut. Jäätelökauppa kävi kuitenkin kuumana. 15 astetta, aurinkoista, tuulta kuten eilen. Pohkeissa tuntui oikein hyvältä se verkkainen tahti ja auringon lämpö. #

Saarilta lähdettyäni ajoin joen etelärantaa pitkin Erkkolan sillalle, sieltä pohjoiseen kunnes tulin Maanmittarintielle, sieltä lyhyt pätkä vakioreittiäni Kuusamontien laitaan, sitten Kynsilehdon läpi ja Takalaanilan ali Puolivälinkankaan muovinkeräyspaikalle. #

Siellä reppua tyhjentäessäni oli repun päälle lennähtänyt isopirkko. Nostin sen varovasti keräyspöntön päälle. #

Ajoin vielä muutaman mutkan kautta Prismaan. Siellä ei ollut uusia pottuja! Typötyhjät oli laarit. Rasvaton Kotimaista-maitokin oli loppu. Samoin savulohi. Aika paljon puutteita siellä on viime aikoina ollut. #

Nykyisellä ketjulla yhteensä 2109 km. Contendeilla yhteensä 1353 km. #

Kotiin tultuani pumppasin pyörän takarenkaaseen ilmaa, kunnes pumpun kaula katkesi. #

Polkupyörän pumpun pää pumpun putkirungosta irronneena, pöydällä #

Keitin pottuja ja söin ne kalapihvien kanssa. Tätä kirjoittaessani join kahdeksan kupillista kahvia ja kuuntelin Händelin Ariodantea#

Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Koodasin. #

Tein kahvinkeittimelle ja vedenkeittimelle kalkinpoiston. Tuo kahvinkeitin saatana; jos sen suunnitellut insinööri olisi tässä, sille olisi käynyt niin kuin tuolle pyörän pumpulle. #

Iltapalan kanssa katsoin Docstop-jakson Mun sukupuoli. Jäi vain yksi kysymys: onko rotasismi poikkeuksellisen yleistä transsukupuolisilla, vai mistä syystä kaikki tässä ohjelmassa olivat ärrävikaisia? #

Responses

Comments are closed.