Nukuin enimmän osan yötä ihan hyvin, mutta aamuyöstä alkaen aika levottomasti. #

Nousin kymmentä vailla kahdeksan. Väsytti melkoisesti, ja päätin sen takia lykätä ojentajat huomiselle. Salilla on pyöräilytykki koko viikon näyttänyt kirjautumisruutua, joten todennäköisesti siellä ei huomennakaan pääse polkemaan video-ohjelmaa. #

Hampaidenpesun jälkeen panin pyykkikoneen pyörimään. Aamupuuron ohessa panin riisipuuron kiehumaan. Kaurapuuron syötyäni silppusin salaatin. Ripustin pyykit (enimmäkseen ulkovaatteita), sitten annostelin ja pakastin riisipuuron. Vein meloni- ja ruokaöljyjätettä molokiin. #

Kyselin toissapäivänä Twitterissä Kiertokaarelta, että voiko öljyn pakata muovipullon sijasta maitopurkkiin, ja kuulemma voi, joten käytän nyt Kiehu-purkkeja noiden kalapurkkiöljyjen hävitykseen. #

Säädin vähän aikaa läppäriä, jonka otin viimeksi pohjoisesta tänne mukaani. Koodasin. Söin riisipuuroa. Doksasin rautaa. #

Pötköttelin vähän aikaa ja pelasin vapaakenttää. #

Tuon läppärin näytön saranat ovat vähän löystyneet, joten katselin erinomaisen yksityiskohtaiset ohjeet sen purkamiseen Youtubesta. Voisi tässä joskus avata sen, jos vaikka niitä saranoita pääsisi kiristelemään. #

Join neljä ja puoli kupillista kahvia ja jatkoin koodausta. Söin päivällisen illalla. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.