Näin taas koko yön eläväisiä unia. Siinä tiskikonetta tyhjentäessäni mietin, että olisi kyllä mukavaa, jos edes näin öisin saisi vähän aikaa levätä. #

Nousin viisi yli kuusi. Ei väsyttänyt kovin paljon, mutta olisin voinut ihan hyvin voinut vielä jatkaa nukkumista. #

Kävelin salille, tein jalkatreenin. Hieman väsytti siellä, joten tein raskaimmat toistot vähän tavallista varovaisemmin. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. #

Melkein heti alkumatkasta alkoi sataa, mutta se oli ihan hyvä vain, että viilensi. Palatessani kävin Prismassa. #

Kuuntelin Death in Ice Valleyn loppuun. Onpa kyllä melkoisen mielenkiintoinen tapaus. Tuotanto haiskahti kyllä vanhalta medialta, mutta pelkästään tuon ainutlaatuisen tapauksen ansiosta nostaisin tämän melkeinpä jaetulle kakkossijalle In The Darkin kakkoskauden kanssa tähänastisista tämänvuotisista. Ja tutkimusduon dynamiikka yhdessä mysteerin kanssa muistutti hyvällä tavalla vanhoja Salaiset kansiot -jaksoja. #

Kotiin tullessani kävin pesutuvalla, mutta hieromo oli varannut sen koko iltapäiväksi. Panin siis pyykit pyörimään omassa koneessani ja kävin suihkussa. Panin potut kiehumaan ja raastoin porkkanoita. Söin päivällisen ja samalla paistoin porkkanaraastetta. Päivällisen syötyäni viimeistelin porkkanaraastetomaattimurskasörsselin paistamisen, pakastin sen, ja sitten paistoin tämän viikon porkkanapapukanan. #

Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Ripustin pyykit. Join viisi kupillista kahvia. Säädin kotipalvelinta. Tyhjensin tiskikoneen. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.