Nousin varttia vailla kuusi. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Salille kävellessäni ulkona oli pari astetta pakkasta, mukava ilma. Olin perillä puolisen tuntia ennen vakio-ohjelman alkua, joten ennätin vähän venytellä ja polkea sitten vielä lämppäreitä. Ohjelman toisto pyki taas pahasti, mutta ei sentään tiltannut (niin kuin maisemareittiä polkiessani edellisen postaustauon ensimmäisenä päivänä). Yhtä hyvin kulki kuin viime viikonloppuna#

Kotiin kävellessäni aurinko paistoi. Jätin pitkähihaisen välipaidan välistä pois, ja ihan hyvin tarkeni. Koulun aukirevityn pysäkin vieressä oli YIT:n asfalttikone ja kaksi jyrää, ja pysäkillä oli jo omituinen ohut kerros asfalttia, niin kuin ainekset olisivat loppuneet heti alkuunsa. #

Kävin pesutuvalla varaamassa vuoron, sitten söin riisipuuron ja sen jälkeen lähdin kävelylle. Siinä vaiheessa ulkona oli enää puoli astetta pakkasta. #

Pönkänkarin pysäkillä oli jätetty henkilöauto, jonka hanttimiehenpuoleinen ikkuna oli auki tai rikottu ja lasit kuurassa. #

Kävelyn jälkeen käväisin suihkussa ja sitten vein pyykit tuvan koneeseen pyörimään. Panin potut kiehumaan ja kaalikanan paistumaan. Muusasin potut muusiksi. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne. Söin pottumuusin ja kalapihvejä, paistoin kaalikanan valmiiksi ja ripustin pyykit. Hain pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. #

Join yhdeksän kupillista kahvia. Aloittelin tämän kirjoittamista. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Loppuillan koodasin. #

Söin pari turkinpippurimunkkia. Ei hassumpaa, ei hassumpaa. Ehkä aavistuksen liian imelää. #

Muokkaukset #

2018-09-29 20.10.56 2018-10-01 14.33.36 #
Muuttumaton: Kävin pesutuvalla varaamassa vuoron, sitten söin riisipuuron ja sen jälkeen lähdin kävelylle. Siinä vaiheessa ulkona oli enää puoli astetta pakkasta.Muuttumaton: Kävin pesutuvalla varaamassa vuoron, sitten söin riisipuuron ja sen jälkeen lähdin kävelylle. Siinä vaiheessa ulkona oli enää puoli astetta pakkasta.
Poistettu: <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.0586&mlon=25.4278#map=16/65.0586/25.4278">Pönkänkarin pysäkillä</a> oli jätetty henkilöauto, jonka hanttimiehenpuoleinen ikkuna oli auki tai rikottu ja lasit huurussa. Lisätty: <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.0586&mlon=25.4278#map=16/65.0586/25.4278">Pönkänkarin pysäkillä</a> oli jätetty henkilöauto, jonka hanttimiehenpuoleinen ikkuna oli auki tai rikottu ja lasit kuurassa.
Muuttumaton: Kävelyn jälkeen käväisin suihkussa ja sitten vein pyykit tuvan koneeseen pyörimään. Panin potut kiehumaan ja kaalikanan paistumaan. Muusasin potut muusiksi. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne. Söin pottumuusin ja kalapihvejä, paistoin kaalikanan valmiiksi ja ripustin pyykit. Hain pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin.Muuttumaton: Kävelyn jälkeen käväisin suihkussa ja sitten vein pyykit tuvan koneeseen pyörimään. Panin potut kiehumaan ja kaalikanan paistumaan. Muusasin potut muusiksi. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne. Söin pottumuusin ja kalapihvejä, paistoin kaalikanan valmiiksi ja ripustin pyykit. Hain pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin.

Viihdekulutus #