Heräsin varttia vailla viisi, ja kun ei väsyttänyt, päätin nousta ylös. #

Aamupuuron syötyäni kuorin muusipotut valmiiksi. Siirsin sarastuslampun takaisin kamarin puolelle. Pötköttelin, kuuntelin Klassista ja pelasin vapaakenttää puolisen tuntia. #

Kävelin salille. Kuusi astetta lämmintä jo siinä vaiheessa, aamuseitsemältä. #

Ennen ohjelman alkua ennätin taas ihan hyvin venytellä ja polkea lämppäreitä. #

Ohjelman toisto pätki taas pahasti, mutta poljinpahan kuitenkin, ihan normaalituloksen. Sitten kun nuo laitteet ja ohjelmat viimein vaihdetaan (mitä on lupailtu jo toista kuukautta), niin arvaan kyllä jo, että nuo viikko toisensa perään kuuntelemani repliikit jäävät päähäni kaikumaan, kunnes ajan hammas nakertaa niitä niin, että lopulta jäljellä on enää irrallisia intonaatioita, jotka pompsahtavat päähän ihan kummallisissa tilanteissa, ja sitten ihmettelen, että mikä tämä epämääräinen muisto on. #

Siksi tallensin nyt ohjelman ääniraidan mp3-soittimella. Voin sitten kuunnella sen varmistuakseni hämärien muistikuvieni alkuperästä. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. #

Portaikossa vastaan tuli nainen, joka säikähti minua. Vakuuttelin, ettei minua tarvitse pelätä, ja hän puolestaan kertoi olevansa tällainen, että säikähtyy helposti. Kädessään kantamastaan oluestakaan ei näköjään ollut rohkaisuksi. #

Kotona söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. #

Viisi astetta, pilvistä. Pakara ihan perkeleen kipeä, meinasi välillä melkein lähteä jalat alta sen takia. Ehkä vastapäivään kiertäminen nakertaa sitä kävellenkin sitten. Nyt kiersin kuitenkin taas myötäpäivään. Palatessani kävin Prismassa, ja samalla postittamassa onnittelukortin serkkutytölle. #

Kotona käväisin nopsaan suihkussa, sitten vein pyykit pesutuvan koneeseen pyörimään. Ulkovaatteet panin pyörimään omassa koneessa, potut kiehumaan vedessä ja kaalikanan paistumaan pannussa. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne. Siinä vaiheessa ulkona oli alkanut sataa vettä. #

Söin päivällisen. Ripustin tekniset ja ulkovaatteet. Hain loput rääsyt kuivausrummusta ja nakkelin kaappiin. #

Join yhdeksän kupillista kahvia. Aloittelin tämän kirjoittamista. Koodasin. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. #

Kuuntelin Classical Trancelations in Concert -konsertin. Alun kappaleet olivat oikein hyviä orkesterisovituksia, mutta sitten mukaan alkoi vähitellen tulla räppäriä, rumpusettiä sun muuta paskaa, ja nämä jälkimmäiset olivat sitten vain huonoja covereita. #

Jäljitin ja raportoin Wekan-bugin#

Muokkaukset #

2018-10-07 11.50.14 2018-10-07 12.31.31 #
Muuttumaton: Heräsin varttia vailla viisi, ja kun ei väsyttänyt, päätin nousta ylös.Muuttumaton: Heräsin varttia vailla viisi, ja kun ei väsyttänyt, päätin nousta ylös.
Poistettu: Aamupuuron syötyäni kuorin muusipotut valmiiksi. Siirsin <a href="https://marginaa.li/2018/09/30/30-syyskuuta-2018/#post28718-p2-33dc712bthbhx4kisxkq4anv0">sarastuslampun</a> takaisin kamarin puolelle. Lisätty: Aamupuuron syötyäni kuorin muusipotut valmiiksi. Siirsin <a href="https://marginaa.li/2018/09/30/30-syyskuuta-2018/#post28718-p2-33dc712bthbhx4kisxkq4anv0">sarastuslampun</a> takaisin kamarin puolelle. Pötköttelin, kuuntelin <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Yle_Klassinen">Klassista</a> ja pelasin vapaakenttää puolisen tuntia.
Muuttumaton: Kävelin salille. Kuusi astetta lämmintä jo siinä vaiheessa, aamuseitsemältä.Muuttumaton: Kävelin salille. Kuusi astetta lämmintä jo siinä vaiheessa, aamuseitsemältä.
2018-10-06 20.14.19 2018-10-07 11.50.14 #
Muuttumaton: Join yhdeksän kupillista kahvia. Aloittelin tämän kirjoittamista. Koodasin. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi.Muuttumaton: Join yhdeksän kupillista kahvia. Aloittelin tämän kirjoittamista. Koodasin. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi.
Poistettu: Kuuntelin <a href="https://areena.yle.fi/1-50007533">Classical Trancelations in Concert -konsertin</a>. Alun kappaleet olivat oikein hyviä sinfoniaorkesterisovituksia, mutta sitten mukaan alkoi vähitellen tulla räppäriä, rumpusettiä sun muuta paskaa, ja nämä jälkimmäiset olivat sitten vain huonoja covereita. Lisätty: Kuuntelin <a href="https://areena.yle.fi/1-50007533">Classical Trancelations in Concert -konsertin</a>. Alun kappaleet olivat oikein hyviä orkesterisovituksia, mutta sitten mukaan alkoi vähitellen tulla räppäriä, rumpusettiä sun muuta paskaa, ja nämä jälkimmäiset olivat sitten vain huonoja covereita.
Muuttumaton: <a href="http://mummila.net/kommentit/2018/10/06/comment-drafts-misbehave-if-description-field-is-clicked/">Jäljitin ja raportoin Wekan-bugin</a>.Muuttumaton: <a href="http://mummila.net/kommentit/2018/10/06/comment-drafts-misbehave-if-description-field-is-clicked/">Jäljitin ja raportoin Wekan-bugin</a>.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.