Nousin varttia vailla kuusi, ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Pyöräilystudion Windows oli ennättänyt tässä toissapäivän ja tämän aamun välillä tiltata uudestaan, joten tein ylimääräisen ojentaja- ja hauistreenin ja sen jälkeen poljin taas 30 minuutin HIITin korvakuulolta. En saanut sykettä nousemaan läheskään yhtä hyvin kuin viime kuussa. #

Kotiin tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Kotona söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. Ulkona oli sumua. #

Kotiin palattuani kävin pikaisesti suihkussa, sitten vein pyykit tuvalle pyörimään. Pihalla oli ambulanssi tyhjäkäynnillä, mutta siinä oli ovet kiinni, enkä ollut kuullut sen pillejä, joten se ei ehkä ollut tehtävällä. #

Söin päivällisen. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. Paistoin kaalikanan. Kävin hakemassa loput pyykit. Naapurin nainen, sama joka säikähti minua viimeksi, sattui taas samaan aikaan luhtikäytävään. Kysyi että onko minun oveni huonosti lukkoon menevä, kun heillä kuulemma on. Kerroin, ettei omassani ole ongelmia, ja kannustin ilmoittamaan siitä heidän ongelmaovestaan jonnekin. #

Taittelin pyykit kaappiin. Join yhdeksän kupillista kahvia. Selvittelin IP-kameran ongelmia. Leikkasin videoita. Koodasin. Raportoin VLC-bugin#

Kokeilenpa vasiten artikkelikuvaa tässä. En tiedä (vielä) näkyykö se syötteessä ja jos niin miten. #

Viihdekulutus #