Nousin kahdeksalta. Ei väsyttänyt. #

Aamupuuron ohessa raastoin porkkanoita ja paistoin kaikkiaan kolme annosta sitä porkkanatomaattisoosia, kun nyt on taas hyviä isoja porkkanoita Prismassa. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Sitten kävin pyörällä Prismassa. Vajaa aste pakkasta, aurinkoista. Olin aikonut viedä muovia keräykseen, mutta kassalla huomasin unohtaneeni käydä siellä keräyspaikalla, joten piti turvautua varamuovipussiin (koska ne jätemuovit olivat repussa). Kävin sitten mennessäni siellä muovinkeräyspaikalla. #

Kelotiellä neljä joutsenta lensi jonossa ylitseni Pyykösjärven suunnalta merta päin. Juuri samassa kohtaa keväällä lensi 10 joutsenta (niiden suuntaa en näköjään kirjannut ylös). #

Kotiin tullessani jätin pyörän oven edustalle. Pihaan ajeli samoihin aikoihin laatikkoauto (tila-auto) omituisen hitaasti, ja syynäsin sitä vähän epäluuloisena. Otin kotoa pyörän pumpun, ja alas laskeutuessani sen laatikkoauton kuljettaja, joka osoittautui vartiofirman edustajaksi, oli sulkemassa porraskäytävän ovea, jonka lukitussalpa oli jo aamulla siitä kulkiessani lukitsematta. #

Pumppasin pyörän renkaat täyteen. Ne olivatkin jo aika lussuiksi päässeet. Tuo jalkapumppu oli kyllä aivan erinomainen ostos. Aiemmin aina vitutti pyöränrenkaita pumpata, ja vaikkei siihen vieläkään huvikseen rupea, niin nyt, kun pumpun painemittari näyttää konkreettisesti kuinka pumppaamisesta on hyötyä, siitä sentään jää hyvä mieli. #

Nykyisellä ketjulla yhteensä 2263 km. Contendeilla yhteensä 2199 km. #

Sekoitin rahka-ainekset ja söin yhden annoksen. Keitin kananmunia ja tyhjensin astianpesukoneen. Valmistelin (tätä edellisiä) Omat ostot -postauksia. #

Söin päivällisen. Join kahdeksan kupillista kahvia. Koodasin. #

Lämmitin saunan ja kävin saunassa. #

Eilen aloitin magnesiumin syönnin, ja nyt on elohiiri silmässä. No, jospa se on sieltä kautta tulossa korvasta pois. #

Viihdekulutus #