Naapurissa oli illalla kovaääniset bileet, mutta loppuivat (tai ainakin hiljenivät) ihan asiallisesti ehkä joskus puolenyön maissa. #

Nousin viisi yli kuusi, ei väsyttänyt. #

Hampaidenpesun jälkeen venyttelin puoli tuntia. Söin aamupuuron ja keitin kattilallisen munia. Pilkoin juurekset ja keitin lihakeiton. #

Vedenkeitin keitti viimeisen vesilitransa, nyt siihen syttyy vain valo mutta vastus ei enää lämpene. Hyvin se kyllä onkin kestänyt: ostin sen näköjään 14 vuotta sitten Gigantista 19 eurolla. (Silloin pidin näemmä OBH Nordicaa vielä tuntemattomana nimenä. Ja silloin kävin näemmä vielä Gigantissa.) #

Taikkosin Mattermost Mobilen kanssa. Söin lautasellisen keittoa, lautasellisen salaattia ja lautasellisen kauranappeja. #

Kävin sunnuntaiajelulla. Ennusteen mukaisesti lämmintä, 15 astetta, mutta sentään myös kohtalaista tuulta. Ajoin pitkästä aikaa saarten kautta ja siellä puitten tarjoamassa tuulensuojassa pitkät päällä ajaessani tuli ihan hiki. Hietasaaren kierroksella oli kohtalaisesti porukkaa, sen verran kuin näin ajankohtaan nähden erikoisella ilmalla olisin veikannutkin. #

Nallikarin hiekkaranta ja majakka
They went on forever and they, when I

Vein muovia keräykseen ja sitten kävin Prismassa. #

Vein tuon hajonneen vedenkeittimen sinne infoon. Siellä ensimmäisenä vastassa ollut nainen oli vähän öönä sen kanssa, mutta toinen onneksi ymmärsi että olin ihan oikealla asialla. #

Otin sieltä hyllystä halvimman House-brändätyn mallin, HHB1016:n. Olisin ottanut halvimman OBH Nordican (Futura 7901, 26,90 €), koska tuo edellinen OBH Nordica osoittautui niin kestäväksi kuin osoittautui, mutta sitä mallia ei ollut tuolla lähi-Prismassa. #

Sovitin sitten taas siellä Contendeja. Kyllä ne edelleen ovat jaloilleni sopivimmat kaikista markkinoilla olevista (joita olen kokeillut), joten otin ilmeisesti viimeisen siellä olleen 44-kokoisen parin. Edellinen sovittaja oli vaihtanut siihen 43,5-kokoisen toisen, huomasin sen vasta sovituksen jälkeen numerot tarkistaessani ja vaihdoin (43,5-kokoisen parin laatikosta löytyi se toinen 44-kokoinen). #

Aion talsia noilla vanhoilla vielä tämän syksyn ja ehkä vielä ensi keväänkin rapakelit, ottaa uudet käyttöön sitten kun eivät ihan heti likaannu ulkona. #

Nykyisellä ketjulla yhteensä 2287 km. Contendeilla (niillä vanhoilla) yhteensä 2292 km. #

Kotona söin lisää lihakeittoa. Vaihdoin petivaatteet, kävin pesutuvalla varaamassa vuoron ja vein petivaatteet sinne saman tien pyörimään. Ovesta ulos astuessani porraskäytävän sisäkatolta kuului kolinaa, sinne oli ehkä ryöminyt orava. #

Join kahdeksan kupillista kahvia. Kävin siirtämässä petivaatteet kuivausrumpuun. Onneksi siellä oli varauskirjassa tyhjää, menee varmaan tovi ennen kuin nuo ovat kuivia. #

Käänsin Mattermost Mobilen. #

Hain pyykit kuivausrummusta. Lakanat olivat vielä vähän kosteita, mutta en jaksanut enää rampata siellä noiden takia. Olin aikonut käydä vielä Tuiran Smarketista hakemassa muistitikkuni (se oli jostain syystä mennyt sinne eikä pakettiautomaattiin, ja ilmoitus tuli tänään, sunnuntaina), mutta siellä oli postipalvelut pantu kiinni jo neljältä, joten siihen olin jo tunnin myöhässä. #

Kävin suihkussa. Raportoin Mattermost-bugin#

Lähi-K-market oli näköjään ryöstetty tänä aamuna. En ole kertaakaan käynyt siinä, mutta ajan siitä usein ohi. Tänään en. #

Muokkaukset #

Sun Oct 14 18:10:23 2018 Sun Oct 14 19:15:16 2018 #
Muuttumaton: Kävin suihkussa. <a href="https://mummila.net/kommentit/2018/10/14/mpns-typos-notifications-called-notificaitons/">Raportoin Mattermost-bugin</a>.Muuttumaton: Kävin suihkussa. <a href="https://mummila.net/kommentit/2018/10/14/mpns-typos-notifications-called-notificaitons/">Raportoin Mattermost-bugin</a>.
 Lisätty: <a href="https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/sunnuntaiaamuna-ryostettiin-kauppa-koskelassa-oulussa-on-ryostetty-viikon-aikana-kuusi-liiketta/807741/">Lähi-K-market oli näköjään ryöstetty tänä aamuna</a>. En ole kertaakaan käynyt siinä, mutta ajan siitä usein ohi. Tänään en.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.