Nousin kaksikymmentäviisi yli kuusi. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Jo salille kävellessäni oli ulkona 5 astetta lämmintä. Tein rintaa ja ojentajat, pitkästä aikaa jaksoin tämän yhdistelmän jälkimmäisenkin osuuden ihan kunnolla. Eilinen kävelyn skippaaminen tietysti säästi voimia, ja koko viime viikkokinhan oli taukoa (kun olin pohjoisessa). #

Lopuksi venyttelin. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. Edelleen 5 astetta, puolipilvistä, vähän tuulta lännestä. Kiersin vastapäivään, palatessani kävin Prismassa. Oli sen verran paljon ostoksia (mm. vessapaperisäkki), että maksoin pitkästä aikaa ihmiskassalle. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Aloittelin tämän kirjoittamista, join viisi kupillista kahvia. Gituroin asetustiedostoja. Koodasin. #

Viihdekulutus #