Menin illalla ajoissa nukkumaan, ja yöllä satoi, joten nukuin hyvin. Nousin kymmenen yli seitsemän, väsytti vähäsen. #

Salille kävellessäni ulkona oli ilma vähän nollan alapuolella ja ihan perkeleen liukasta. #

Tein jalkatreenin. Polvi kesti nyt maastavedot ihan hyvin. Ei tuntunut kovin raskaalta fyysisesti, ja tuntui siksi henkisesti hieman raskaalta, mutta treeni oli sykemittarin mukaan loppujen lopuksi ollut vähän tavanomaista kovempi. #

Kotiin kävellessäni ulkona oli vieläkin liukasta, sillä lailla paskamaisesti vain paikoin, että nastakengillä joutuisi enimmäkseen rouskuttelemaan asfalttia, mutta sitten ilman nastakenkiä niissä muutamissa paikoissa joutuisi hiiviskelemään henkensä uhalla. Päätin siksi jättää kävelylenkin tänään väliin. #

Kävin pesutuvalla varaamassa vuoron, sitten suihkussa, ja sen jälkeen söin riisipuuron. Pilkoin kanafileet. Vein pyykit tuvalle pyörimään, sitten paistoin porkkanapapukanan. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun. Ensin piti taas tyhjentää edellisen käyttäjän jäljiltä se rumpu. Pyykkikoneesta tuli yksi ylimääräinen musta sukka. Toin tekniset vaatteet tänne ja ripustin. #

Säädin virtuaalikonetta. #

Panin potut kiehumaan. Hain pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. Söin päivällisen. Tyhjensin astianpesukoneen. #

Join viisi kupillista kahvia ja jatkoin virtuaalikoneen säätämistä. Hairahduin välillä translatewiki.netiin korjaamaan MediaWikin kirjoitusvirheitä. #

Illalla ulkoilma oli jo plussan puolella, ja sen puolesta olisin voinut käydä kaupassa, mutta iltapäivästä alkaen satoi taas, eikä huvittanut kastua. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.