Nousin kahtakymmentäviittä vailla kuusi, väsytti vähän. #

Kävelin salille. 2 astetta, vähän tihkusadetta. #

Menin uuteen funktionaaliseen tilaan ja siellä oli vanhojen pyörien lisäksi pari uutta, tai, kunnosta päätellen, ei kyllä ihan juuri pakasta repäistyä, IC8-mallista. Niissä oli oman tietonäytön (Wattrate TFT) lisäksi toinen, vähän isompi näyttö jossa ohjelmia. #

Vastussäädössä oli portaikko, ja tietonäyttö kertoi lisäksi tarkan vastuslukeman (koko asteikko oli ehkä 0-100). Muutenkin tietonäytön tiedot oli erinomaisen selkeitä. Paritin aluksi sykemittarin ja annoin muut tietoni. Laite vaati painon paunoina tai jotain sellaista kehitysmaayksikköä! #

Polkimet pyörivät sujuvammin kuin vanhoissa, mutta seisten polkiessa olivat todella, todella huonot. Ne pyörivät omalla painollaan jotenkin vähän liian sujuvasti, niin että jalat ottivat välillä tyhjää. #

Ohjelmien näyttö toimi Androidilla, ja ohjelmia oli aika runsas valikoima. Ääniä varten piti olla omat kuulokkeet (näytön takana johdon päässä normaali 3,5 mm:n kuulokeliitin). Pikaisella samplauksella enimmässä osassa ohjelmia musiikki oli rokkipaskaa, joten niitä ei pysty käyttämään. Lisäksi virtuaaliohjaaja puhuu RPM:istä ärsyttävästi RPMs:einä (”RPMs”). #

Paljon isompi ongelma oli kuitenkin, että ohjelmien noudattaminen näillä uusilla pyörillä (kokeilin molempia) oli mahdotonta: seisten ei voi polkea ohjelman vaatimilla kierroslukemilla. Esim. 90 RPM menee istuen vielä aivan hyvin, mutta sama kadenssi on seisoen täysin mahdoton. Pelkästään pystyssä pysymiseksi vastus on pakko vääntää niin isolle, että kierrosluku putoaa jonnekin 60-70 kieppeille. Polkimien lisäksi käsikahvat olivat seisten polkemiseen aivan sopimattomat. #

Kyllähän sillä niinkin tietysti sykkeen saa ylös, ja ohjelman RPM-ohjeet voi jättää huomiotta. Näin luultavasti tulenkin jatkossa tekemään. Hätätapauksessa voin aina palata käyttämään vanhoja pyöriä ja omaa kuuloke-HIIT-ohjelmaani. #

Kuulokkeidenkin, tai ämppärin kanssa tosin on kyllä nyt ongelma, sillä jonnekin niiden välille on ilmaantunut kosketushäiriö. Rahisee ja pätkii varsinkin kävellessä ärsyttävästi. #

Tunnin verran kaikkiaan veivasin siellä, sitten lähdin kotiin, jossa söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. Poikkesin vakiolenkiltä vähän tavallista aiemmin takaisin kotiinpäin. Kävin suihkussa, sitten pyöräilin Phuketiin, jossa Janne tarjosi lounasbuffetin. Sen jälkeen käveltiin kirjastolle, missä Janne kävi kysymässä aikakauslehden irtonumeroa, ei löytynyt. Pyöräilin kotiin. #

Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron ja vein pyykit saman tien pyörimään. Niiden pyöriessä paistoin kaalikanaa. Kävin siirtämässä rummuttavat kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. Paistoin kaalikanan valmiiksi. Kävin hakemassa loput pyykit rummusta ja taittelin kaappiin. #

Join kahdeksan kupillista kahvia ja aloittelin tämän kirjoittamista. #

Jäljitin tuota kuulokkeiden rahinaongelmaa, ja vaikuttaa siltä, että vika on soittimen päässä, sillä en onnistunut toisintamaan vikaa yhdistelmillä, joissa soitin ei ollut mukana. Soittimen naarasliitin on ilmeisesti löystynyt ahkerasta käytöstä. #

Koodasin. #

Illalla aioin käydä Prismasta lisäkaloreita, mutta ulkona oli lämpö pudonnut nollaan, joten katsoin turvallisemmaksi jättää pyöräilemättä. Paistoin sen sijaan lättyjä. #

Vasemmassa olkapäässä elohiiri. #

Päivän mietelause tulee Jodelista. #

Mitä naiset luulee, että mies haluaa: tissit, perse. Mitä miehet oikeasti haluaa: kuolla.

Viihdekulutus #