Nousin kaksikymmentä yli kahdeksan. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Aamupuuron keitettyäni imuroin tietokoneen pölysuodattimet. Söin aamupuuron, sitten pilkoin keittojuurekset ja panin lihakeiton kiehumaan. Sen kiehuessa purin mp3-soittimen osiin rahinaongelman syyn löytääkseni. Ei sieltä mitään selvästi näkyvää juotosmurtumaa tai muutakaan löytynyt, mutta kolvasin ne kuulokeliittimen juotokset kuitenkin varmuuden vuoksi uudestaan. #

iRiver T10 osina: piirilevy ja kotelo
Work in progress

Kokosin osat yhteen, ja lopputulos oli… lievästi yllättävä. Veikkasin, että se joko tulee kuntoon, lakkaa toimimasta kokonaan (jos juotin akun kytkennät huonosti uudestaan), tai sitten mikään ei muutu. Mikään näistä ei toteutunut, vaan sen sijaan soitin käyttäytyy nyt kummallisesti: käynnistyy hyvin pitkällä viivellä (ensin luulin, että se tosiaan lakkasi toimimasta), reagoi nappien painalluksiin vähän miten sattuu, näyttö jää välillä tyhjäksi sun muuta. Niin ja ääntä ei tietenkään kuulu. #

Kävin pyöräillen Prismassa. Väänsin lähtiessäni etulampun kiinteän jalustan paikoilleen. Sekin on kyllä melkoisen huono, hajonnee piakkoin. Fiksaamani pikakiinnike sen sijaan tuntui nyt toimivan ihan hyvin. #

Palautin panttitölkkejä ja yhden pullon, mutta palautusautomaatti nielaisi sen Pepsi-pullon (vähän kakisteltuaan) lisäämättä sen arvoa palautukseen. Kävin infopisteessä purnaamassa siitä, mutta hyvitystä varten olisi pitänyt talsia takaisin sinne toiseen päähän taloa setvimään homma vartijan kanssa, joten jätin sikseen. #

Nykyisellä ketjulla yhteensä 2482 km. Contendeilla yhteensä 2504 km. #

Kotona söin lihakeittoa, sitten jatkoin vielä vähän aikaa tuon soittimen kanssa pähkäilyä. Pyyhin sen tiedot tyhjäksi, palautin tehdasasetukset ja lopuksi asensin siihen vielä laitohjelmistopäivityksenkin, mutta mikään ei auttanut. Pakko on siirtyä käyttämään puhelinta soittimena. #

iRiver T10: näytöllä "Firmware Upgrade", "Do not touch during upgrade!!"
Help me, Saint Hammer

Puhelimessa on se hyvä puoli, että kuulokkeet voi kytkeä langattomasti, mutta puhelimet ovat ärsyttävän isoja ja painavia tuohon soittimeen verrattuna, ja lisäksi mukana on sitten raahattava vielä vara-akkuakin. Soittimelle piisasi yksi AA-paristo, eikä sitä tarvinnut vaihtaa viikkokausiin. #

Join kahdeksan kupillista kahvia. #

Huono USB-johtotilanne alkoi vituttaa niin kovasti, että tilasin niitä Amazonista, ja samalla muutakin rompetta. Mutta yksi USB-C-johto unohtui vielä siitäkin tilauksesta, koska sitä en ollut älynnyt lisätä ostoslistalle etukäteen, eikä Amazonissa voi lisätä tilaukseen tuotteita jälkikäteen. #

Panin ulkovaatteet pyörimään pyykkikoneessa ja kävin suihkussa. Söin ulkomaalaistyyppisen päivällisen, eli illallisen. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.