Näin unta, jossa Markus Kajo oli selvittänyt, missä salmiakkimakeisessa on suhteellisesti kaikkein eniten salmiakkia. Se oli jokin Pantterin näköinen, kolikkomainen karkki (mutta ei Pantteria kuitenkaan). Olin tästä erittäin innoissani, kuten siitäkin, että olin Kajon kanssa ihan kuin vanhat tuttavat. #

Heräsin joskus aamukolmen maissa, ja kesti kauan ennen kuin nukahdin uudestaan. Nousin seitsemältä. Ei väsyttänyt, mutta olisin voinut jatkaa nukkumista. #

Kävelin salille. Maa oli kuurassa ja paikoin liukas, piti edetä hiiviskellen. #

Salilla menin funktionaaliselle puolelle ja tein koko vatsa- ja olkapäätreenin siellä. Aloitin vatsat jalkojen nostelulla, jolla tavallisestikin, mutta tein ne nyt rekkitangosta roikkuen, kun tavallisesti teen ne käsinojavaralta telineessä. #

Sen jälkeen tein poikittaisvatsalihasliikettä TRX:llä. Tuntui ihan hyvältä, joskin rintalihakset siinä olivat melkein yhtä kovilla kuin vatsa-. #

Sitten yritin vatsarutistusta kuminauhavastuksen kanssa, mutta siitä ei tullut oikein mitään. Alakerrassa on hyvä painopakallinen vatsarutistuslaite, jota normaalisti käytän. #

Sitten kokeilin sitä ydinlaukkua. Tein sillä vinottaista heittoliikettä, joka tuntui juuri niin erinomaiselta kuin etukäteen arvelinkin. Sykekin nousi ihan perkeleesti. Tuommoisia sivu- ja kiertosuuntaisia liikkeitä tulee liian harvoin tehtyä. Aloitin 15-kiloisella, mutta se oli vähän liian kevyt, joten loput sarjat tein 20-kiloisella. Oikeastaan 25-kiloinenkin (painavin tarjolla olleista) olisi vielä mennyt. #

Ainut huono puoli siinä liikkeessä oli se, että säkin nahka hankasi sormien rystypuolet verille. Vedin kyllä heti käteen, kun huomasin tuon, hanskat, mutta niistä ei ollut juurikaan apua, koska sormet ottivat osumaa ensimmäisestä nivelestä eteenpäin, ja salihanskat loppuvat jo ennen sitä niveltä. Pitäisi olla sormikkaat. #

Olkapäät tein normaalisti, tai siis kevennetysti, käsipainoilla, joita siellä studiossa on ihan täysi setti. Takaolkapäihin kokeilin ensin TRX:ää, mutta siihen alle viritetty matto oli ihan liian liukas, joten tein nekin sitten tavalliseen tapaan käsipainoilla. #

Kävin vielä alakerrassa tekemässä selän venytykset. #

Kävelin kotiin. Tuommoisella vähän liukkaalla kelillä on ärsyttävää kävellä, joten en käynyt kävelyllä, vaan rahkan syötyäni vain pyöräillen Prismassa. #

Kotona kävin suihkussa, sitten aloittelin tämän kirjoittamista. Deletoin Google+-sisältöä. Söin päivällisen. Join kuusi kupillista kahvia. Hoitelin sekalaisia kanbankortteja pois. #

Viihdekulutus #