Nousin vartin yli seitsemän. Olin jo pitkään nähnyt nukkumisunia, mutta onneksi olin niissä tällä kertaa tietoisena, niin että saatoin katsella niitä niin kuin elokuvaa, kun se heräämiskyvyttömyys ei tuntunut niin ahdistavalta kuin normaalisti. #

Kävelin salille. Nolla astetta, aurinkoista, vähän vähemmän liukasta kuin eilen. #

Tein kevennetyn jalkatreenin, työntelin kelkkaa ja pyörittelin rengasta. Sykkeessä mitattuna nuo kyllä eivät ole kevennettyjä, vaan ehkä jopa tavallista jalkatreeniä raskaampia, mutta lihakset näissä eivät joudu kovin koville. Huomattavasti vähemmän porukkaa oli taas tänään kuin alkuviikosta. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. Poikkesin vakioreitiltä kaupungin puolelle ja kävin lunastamassa teatteriliput. #

Kotona panin potut kiehumaan, kävin suihkussa ja söin päivällisen. Paistoin porkkanapapukalapullat. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Join viisi kupillista kahvia. Ostin matkahuollosta bussiliput. #

Deletoin Google+-sisältöä. Jatkoin Firefox-bugin jäljitystä#

Posti oli tuonut kaupungin roskapostilehden, ja olin jättänyt sen eteisen lattialle lojumaan. Alkuillasta sitten poimin sen sieltä, niin sen alla olikin pakettikortti. Guuglasin Tuiran Smarketin postin aukiolot, ja arkisin se olikin kahdeksaan asti, joten käväisin sitten hakemassa paketin sieltä pyörällä. #

Käväisin myös siellä marketin puolella, jos siellä vaikka olisi ollut Rainbow’n kidneypapuja, koska ne ovat Prismasta loppu, mutta Smarketissakin niiden kohdalla hyllyssä oli vain tyhjää. #

Toin paketin kotiin ja jatkoin saman tien Prismaan. #

Ihan hyvästi oli ihmisillä valoja ja heijastimia taas, vain Prismasta pois tullessani oli useampia pilkkopimeitä koirantaluttajia tiellä. #

Muokkaukset #

2018-11-21 21.25.01 2018-11-23 15.06.00 #
Muuttumaton: Deletoin Google+-sisältöä. <a href="https://mummila.net/kommentit/2018/11/21/im-using-ubuntu-18-04-and-that-appears-to-be-crucial-here/">Jatkoin Firefox-bugin jäljitystä</a>.Muuttumaton: Deletoin Google+-sisältöä. <a href="https://mummila.net/kommentit/2018/11/21/im-using-ubuntu-18-04-and-that-appears-to-be-crucial-here/">Jatkoin Firefox-bugin jäljitystä</a>.
Poistettu: Posti oli tuonut kaupungin roskapostilehden, ja olin jättänyt sen eteisen lattialle lojumaan. Alkuillasta sitten poimin sen sieltä, niin sen alla olikin pakettikortti. Guuglasin Tuiran Smarketin postin aukiolot, ja arkisin se olikin kahdeksaan asti, joten käväisin sitten hakemassa paketin sieltä pyörällä. Toin paketin kotiin ja jatkoin saman tien Prismaan. Lisätty: Posti oli tuonut kaupungin roskapostilehden, ja olin jättänyt sen eteisen lattialle lojumaan. Alkuillasta sitten poimin sen sieltä, niin sen alla olikin pakettikortti. Guuglasin Tuiran Smarketin postin aukiolot, ja arkisin se olikin kahdeksaan asti, joten käväisin sitten hakemassa paketin sieltä pyörällä.
 Lisätty: Käväisin myös siellä marketin puolella, jos siellä vaikka olisi ollut Rainbow'n kidneypapuja, koska ne ovat Prismasta loppu, mutta Smarketissakin niiden kohdalla hyllyssä oli vain tyhjää.
 Lisätty: Toin paketin kotiin ja jatkoin saman tien Prismaan.
Muuttumaton: Ihan hyvästi oli ihmisillä valoja ja heijastimia taas, vain Prismasta pois tullessani oli useampia pilkkopimeitä koirantaluttajia tiellä.Muuttumaton: Ihan hyvästi oli ihmisillä valoja ja heijastimia taas, vain Prismasta pois tullessani oli useampia pilkkopimeitä koirantaluttajia tiellä.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.