Illalla ja yöllä tuuli melko mahtavasti. #

Nousin kahtakymmentä vailla seitsemän, ei väsyttänyt juurikaan. Vielä salille lähtiessänikin Ilmatieteen laitos näytti tuulen nopeudeksi 8 m/s, mutta ei siellä kyllä enää kuin vähän hönkäili vain. Olin kuitenkin varautunut uusilla kuulokkeilla, ja niiden tulpat torjuivat kaiken melun hyvin myös ulkona. #

Ennen sisäpolkua kuvasin pyörästä näytön, jotta muistaisin mitkä ohjelmat siitä poljin: Greenzone, Fast And Furious, Driller Killer ja Gone in 60 Seconds. Meleko rankkaa oli. Lopuksi kuvasin vielä pyörän asetukset, jottei tarvi niitäkään arpoa: satulankorkeus 17, käsikahvakorkeus 22, käsikahvan etäisyys -1, ja satulan etäisyys +3. #

Kävelin kotiin. Käväisin pesutuvalla varaamassa vuoron. Söin riisipuuron. Latasin pyyhkeet omaan pyykkikoneeseeni ja ohjelmoin sen käynnistämään 95 asteen pesun viiveellä, sitten lähdin kävelylle. Kiersin vakioreitin vastapäivään, paitsi ihan lenkin perältä sheivasin pois kilometrin. Palatessani kävin Prismassa. #

Aurinkoista, nollakeli. Lenkkeilin nastakengillä ensimmäistä kertaa tälle talvelle. #

Poliisilla oli nelisuuntainen ratsia Mustasuontien ja Emäpuuntien risteyksessä#

Kävin suihkussa. Panin riisin kiehumaan. Vein vaatteet pesutuvan koneeseen ja pyyhkeet kuivausrumpuun pyörimään. Söin päivällisen. Kävin siirtämässä rummuttavat vaatteet kuivausrumpuun, pyyhkeet ja tekniset vaatteet toin tänne ja taittelin pyyhkeet kaappiin, ripustin tekniset vaatteet. #

Paistoin munakoisokanan. #

Kävin hakemassa vaatteet kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. Yksi sukka oli taas kateissa, enkä jaksanut käydä katsomassa olisiko sitä löytynyt. #

Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Join yhdeksän kupillista kahvia ja kirjoittelin tätä. Tyhjensin astianpesukoneen. Leikkasin videoita. #

Muokkaukset #

2018-12-01 15.00.10 2018-12-08 14.07.19 #
Muuttumaton: Nousin kahtakymmentä vailla seitsemän, ei väsyttänyt juurikaan. Vielä salille lähtiessänikin Ilmatieteen laitos näytti tuulen nopeudeksi 8 m/s, mutta ei siellä kyllä enää kuin vähän hönkäili vain. Olin kuitenkin varautunut <a href="https://marginaa.li/2018/11/22/22-marraskuuta-2018-power-delivery/#post29260-p6-80bpilaj5lal2t15l8fycsila">uusilla kuulokkeilla</a>, ja niiden tulpat torjuivat kaiken melun hyvin myös ulkona.Muuttumaton: Nousin kahtakymmentä vailla seitsemän, ei väsyttänyt juurikaan. Vielä salille lähtiessänikin Ilmatieteen laitos näytti tuulen nopeudeksi 8 m/s, mutta ei siellä kyllä enää kuin vähän hönkäili vain. Olin kuitenkin varautunut <a href="https://marginaa.li/2018/11/22/22-marraskuuta-2018-power-delivery/#post29260-p6-80bpilaj5lal2t15l8fycsila">uusilla kuulokkeilla</a>, ja niiden tulpat torjuivat kaiken melun hyvin myös ulkona.
Poistettu: Ennen sisäpolkua kuvasin pyörästä näytön, jotta muistaisin mitkä ohjelmat siitä poljin: Greenzone, Fast And Furious, Driller Killer ja Gone in 60 Seconds. Meleko rankkaa oli. Lopuksi kuvasin vielä pyörän asetukset, jottei tarvi niitäkään arpoa: satulankorkeus 17, käsikahvakorkeus 22, käsikahvan etäisyys -1, ja satulan etäisyys +1. Lisätty: Ennen sisäpolkua kuvasin pyörästä näytön, jotta muistaisin mitkä ohjelmat siitä poljin: Greenzone, Fast And Furious, Driller Killer ja Gone in 60 Seconds. Meleko rankkaa oli. Lopuksi kuvasin vielä pyörän asetukset, jottei tarvi niitäkään arpoa: satulankorkeus 17, käsikahvakorkeus 22, käsikahvan etäisyys -1, ja satulan etäisyys +3.
Muuttumaton: Kävelin kotiin. Käväisin pesutuvalla varaamassa vuoron. Söin riisipuuron. Latasin pyyhkeet omaan pyykkikoneeseeni ja ohjelmoin sen käynnistämään 95 asteen pesun viiveellä, sitten lähdin kävelylle. Kiersin vakioreitin vastapäivään, paitsi ihan lenkin perältä sheivasin pois kilometrin. Palatessani kävin Prismassa.Muuttumaton: Kävelin kotiin. Käväisin pesutuvalla varaamassa vuoron. Söin riisipuuron. Latasin pyyhkeet omaan pyykkikoneeseeni ja ohjelmoin sen käynnistämään 95 asteen pesun viiveellä, sitten lähdin kävelylle. Kiersin vakioreitin vastapäivään, paitsi ihan lenkin perältä sheivasin pois kilometrin. Palatessani kävin Prismassa.
2018-11-26 14.46.56 2018-12-01 15.00.10 #
Muuttumaton: Nousin kahtakymmentä vailla seitsemän, ei väsyttänyt juurikaan. Vielä salille lähtiessänikin Ilmatieteen laitos näytti tuulen nopeudeksi 8 m/s, mutta ei siellä kyllä enää kuin vähän hönkäili vain. Olin kuitenkin varautunut <a href="https://marginaa.li/2018/11/22/22-marraskuuta-2018-power-delivery/#post29260-p6-80bpilaj5lal2t15l8fycsila">uusilla kuulokkeilla</a>, ja niiden tulpat torjuivat kaiken melun hyvin myös ulkona.Muuttumaton: Nousin kahtakymmentä vailla seitsemän, ei väsyttänyt juurikaan. Vielä salille lähtiessänikin Ilmatieteen laitos näytti tuulen nopeudeksi 8 m/s, mutta ei siellä kyllä enää kuin vähän hönkäili vain. Olin kuitenkin varautunut <a href="https://marginaa.li/2018/11/22/22-marraskuuta-2018-power-delivery/#post29260-p6-80bpilaj5lal2t15l8fycsila">uusilla kuulokkeilla</a>, ja niiden tulpat torjuivat kaiken melun hyvin myös ulkona.
Poistettu: Ennen sisäpolkua kuvasin pyörästä näytön, jotta muistaisin mitkä ohjelmat siitä poljin: Greenzone, Fast And Furious, Driller Killer ja Gone in 60 Seconds. Meleko rankkaa oli. Lopuksi kuvasin vielä pyörän asetukset, jottei tarvi niitäkään arpoa: satulankorkeus 17, käsikahvakorkeus 22, käsikahvan etäisyys -1, ja satulan etäisyyttä en näköjään hoksinut kuvata (korjaan sen tähän sitten kun muistan). Lisätty: Ennen sisäpolkua kuvasin pyörästä näytön, jotta muistaisin mitkä ohjelmat siitä poljin: Greenzone, Fast And Furious, Driller Killer ja Gone in 60 Seconds. Meleko rankkaa oli. Lopuksi kuvasin vielä pyörän asetukset, jottei tarvi niitäkään arpoa: satulankorkeus 17, käsikahvakorkeus 22, käsikahvan etäisyys -1, ja satulan etäisyys +1.
Muuttumaton: Kävelin kotiin. Käväisin pesutuvalla varaamassa vuoron. Söin riisipuuron. Latasin pyyhkeet omaan pyykkikoneeseeni ja ohjelmoin sen käynnistämään 95 asteen pesun viiveellä, sitten lähdin kävelylle. Kiersin vakioreitin vastapäivään, paitsi ihan lenkin perältä sheivasin pois kilometrin. Palatessani kävin Prismassa.Muuttumaton: Kävelin kotiin. Käväisin pesutuvalla varaamassa vuoron. Söin riisipuuron. Latasin pyyhkeet omaan pyykkikoneeseeni ja ohjelmoin sen käynnistämään 95 asteen pesun viiveellä, sitten lähdin kävelylle. Kiersin vakioreitin vastapäivään, paitsi ihan lenkin perältä sheivasin pois kilometrin. Palatessani kävin Prismassa.
2018-11-24 21.57.20 2018-11-26 14.46.56 #
Muuttumaton: Paistoin munakoisokanan.Muuttumaton: Paistoin munakoisokanan.
Poistettu: Kävin hakemassa vaatteet kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Lisätty: Kävin hakemassa vaatteet kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. Yksi sukka oli taas kateissa, enkä jaksanut käydä katsomassa olisiko sitä löytynyt.
 Lisätty: Latasin ja käynnistin astianpesukoneen.
Muuttumaton: Join yhdeksän kupillista kahvia ja kirjoittelin tätä. Tyhjensin astianpesukoneen. Leikkasin videoita.Muuttumaton: Join yhdeksän kupillista kahvia ja kirjoittelin tätä. Tyhjensin astianpesukoneen. Leikkasin videoita.

Viihdekulutus #