Näin unta, jossa muuan tutkija oli keksinyt ratkaisun johonkin täysin mahdottomana pidettyyn ohjelmointiongelmaan. Se oli niin ällisyttävä löytö, että meidän asioista perillä olevienkin lisäksi muutkin, tavalliset tallaajat olivat kiinnostuneet asiasta, ja olin tällaisen sekalaisen porukan kanssa tullut seuraamaan tutkijan luentoa aiheesta. Olin erityisen iloinen siitä, että tutkija oli hieman iäkkäämpi naishenkilö. Siitäs saatte, sovinistikaulaparrat. #

Nousin varttia vailla kuusi. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. #

Salilla säädin pyörän satulaa pari pykälää edemmäs kuin aiemmin (+3:een), ja se toimi ihan hyvin. Jalkarievut vain olivat vieläkin ihan läkähdyksissä tämän viikon treeneistä, eikä sen takia oikein polku kulkenut. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Oven kyynärpää oli taas katkennut. #

Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. Aste pakkasta, pilvistä, tuuletonta. #

Kotona kävin suihkussa, panin riisin kiehumaan ja sitten vein pyykit pesutuvalle pyörimään. Siellä haisi vanha viina. #

Pilkoin munakoison ja kanan. Söin päivällisen ja paistoin samalla munakoisokanan valmiiksi. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Hain pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. Join yhdeksän kupillista kahvia. Koodasin ad hoc -työkalua Free Music Archiven kokoelmien varmuuskopiointiin (koska sen tulevaisuus näyttää vähän epävarmalta). #

Ja taas tuolla ulkona ilotulitetaan. #

Illalla kävin pyörällä Prismassa. Ei kyllä oikein tehnyt mieli, kun jännätti, että nyyskähtääkö näillä reisillä sinne välille koko ukko, mutta pakko oli taas hakea kaloreita. Keksinpähän sentään kuitenkin tällä kertaa jotain joulutorttuja järkevämpää syötävää: karjalanpiirakat. #

Pari astetta pakkasta, heikkoa tuulta, mennessäni tuiskutti lunta päin pläsiä. #

Muokkaukset #

Sat Dec 8 21:13:43 2018 Tue Dec 11 15:10:27 2018 #
Muuttumaton: Ja taas tuolla ulkona ilotulitetaan.Muuttumaton: Ja taas tuolla ulkona ilotulitetaan.
Poistettu: Illalka kävin pyörällä Prismassa. Ei kyllä oikein tehnyt mieli, kun jännätti, että nyyskähtääkö näillä reisillä sinne välille koko ukko, mutta pakko oli taas hakea kaloreita. Keksinpähän sentään kuitenkin tällä kertaa jotain joulutorttuja järkevämpää syötävää: karjalanpiirakat. Lisätty: Illalla kävin pyörällä Prismassa. Ei kyllä oikein tehnyt mieli, kun jännätti, että nyyskähtääkö näillä reisillä sinne välille koko ukko, mutta pakko oli taas hakea kaloreita. Keksinpähän sentään kuitenkin tällä kertaa jotain joulutorttuja järkevämpää syötävää: karjalanpiirakat.
Muuttumaton: Pari astetta pakkasta, heikkoa tuulta, mennessäni tuiskutti lunta päin pläsiä.Muuttumaton: Pari astetta pakkasta, heikkoa tuulta, mennessäni tuiskutti lunta päin pläsiä.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.