Nousin varttia vailla seitsemän. Väsytti, muttei kovin paljon enemmän kuin eilen, vaikka illalla valvoinkin luotaimen takia tavallista pitempään. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset ja olkapäät funktionaalisella puolella. Olkapäissä ei oikein ollut voimaa. Kävin alakerrassa venyttelemässä selkää, ja sitten vielä uudestaan funktionaalisella puolella rullaamassa ja pallottamassa reittä. Se meinaa vieläkin puutua öisin, vaikka olen murjonut sitä nyt taas aika ahkerasti. Nyt se tosin ei enää puudu selälläni maatessani, niin kuin tavallisesti, vaan silloin kun nukun kyljelläni. #

Kävelin kotiin. Meinasi olla vähän kylmä, kun tuuli hieman ja pakkasta 4 astetta. Kotona söin riisipuuron, sitten puin toppavaatteet ja kävin kävelyllä. #

Panin potut kiehumaan, kävin suihkussa ja söin päivällisen. Join kuusi kupillista kahvia ja aloittelin tämän kirjoittamista. #

Guuglailin pitkään tänään kuuntelemani Cold Case Filesin tapausta, koska se oli kaiken kaikkiaan omituisen epäselvä. Löysin kuin löysinkin lopulta ”Michael Bolton -tukkaisenChatsiam Lioyin (DoC #099388). #

Säädin syötesuodinta ja sitten plarasin syötteenlukijaa tyhj[emm]äksi. #

Viihdekulutus #