Nousin kymmenen yli kuusi. Ei väsyttänyt kovin paljon, mutta olisin silti voinut nukkua vielä vaikka viikon. #

Kävelin salille. Tein hyvän jalkatreenin, varsinkin mave sujui oikein hyvin ja kivuttomasti. Nyt jälkeenpäin vain hartiat vähän kipeät, mutta sekin varmaan lähinnä rasituksesta eikä mistään vikaantumisesta. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. Viisi astetta pakkasta, aurinkoista. #

Kuuntelin Bear Brookin loppuun. Äärimmäisen mielenkiintoinen ja ajankohtainen tapaus! Undisclosedin addendumin kautta löytyi tämäkin#

Kotona käväisin suihkussa, sitten vein pyykit tuvan koneeseen pyörimään. Siellä oli taas edellisen pyykit, kuivausrummussa samoin, ja varauskirjasta päätellen olivat olleet (ainakin) koko tämän päivän. #

Söin päivällisen ja paistoin porkkanapapukalapullat. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Kävin hakemassa pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. Join viisi kupillista kahvia. Vastailin gallupeihin. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. #

Viihdekulutus #