Heräsin yöllä siihen, että vasenta silmää särki, mutta se meni ohi sitten heti herättyäni, joten olin ehkä nukkunut silmälläni. Olin muutenkin nukkunut koko yön katkonaisesti ja huonosti, mutta eipä väsyttänyt siitä huolimatta, kun nousin viisi yli kuusi. #

Kävelin salille, siellä poljin kovan pyörätreenin, sitten kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. #

Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. Maa on taas ihan sula, joten Contendit piti ottaa kaapista jalkaan kävelyä varten. Vesisadetta oli luvattu, ja kannoin sen varalta sateenvarjoa mukanani, mutta se sade tulikin sitten lumena. #

Kuuntelin JOLTEDin kaikki viisi osaa. Se tarjosi kiintoisan (joskin toki kapean) näkymän Vermontiin, joka on niitä USA:n pikkuosavaltioita, joista en tiedä juuri mitään. Vaikutti nyt kuulemani perusteella siltä, että sinne on jonkin verran tolkullisuutta päässyt ylempää Kanadasta valumaan. #

Kotona panin lenkkipuvun pyörimään omassa koneessani, käväisin suihkussa ja sitten vein muut pyykit pesutuvalle pyörimään. #

Nainen, jota olen siellä muutaman kerran tervehtinyt, tuli samaan aikaan varaamaan itselleen vuoroa, ja mainitsin pienemmän koneen olevan vapaana vaikka heti. Useimmat käyttäjät (myös minä) varaavat yleensä isomman koneen, jos se vain on vapaana, ja useimmat (myös minä) ottavat mieluummin myöhemmän ajan sille isolle kuin pienemmän koneen, vaikka pienempi olisi vapaana. Isompi kone on kyllä näistä kahdesta hieman parempikin, mutta enemmän siinä on kyse suomalaisesta hajuraon arvostuksesta, veikkaan. #

Keitin riisiä ja sen kiehuessa pilkoin kaalin. Söin päivällisen. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin, samoin ulkoilupuvun. #

Pilkoin kanan ja paistoin kaalikanan. #

Kävin hakemassa pyykit rummusta ja taittelin kaappiin. Join yhdeksän kupillista kahvia ja aloittelin tämän kirjoittamista. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi ja hoitelin pieniä, sekalaisia hommia. #

Aioin ruveta paistamaan eilen Prismasta ostamaani kalkkunanjauhelihaa, mutta se näytti ja haiskahti omituiselta. Kaivoin sitten sen pakkauksen roskista, ja sen parasta ennenhän oli mennyt jo toissapäivänä, vittu. Ja ostin sen siis täysihintaisena, en alelaputettuna. Ei muutaku kiikuta molokiin ja Salesta uutta tilalle. #

Tein jauhelihasta (ja valmiista pussiaineksista) italianpataa. Monin tavoin suolivammaiselle vääränlaista, tietysti, mutta olkoot. #

Jäljitin epämääräistä Ubuntu-bugia. #

Viihdekulutus #