Nousin puoli kahdeksalta. Ei väsyttänyt. #

Hampaidenpesun jälkeen venyttelin ja rullailin tunnin verran. Avasin parvekkeenoven ja vessan ikkunan vähäksi aikaa, koska täällä haisi tunkkaiselta sillä tavalla kuin tietynlaisissa dysfunktionaalisissa kodeissa ruukaa. Keitin kananmunia, ja söin aamupuuron. #

Huomasin (säätöjalkaisen) työpöytäni olevan vinossa, joten yritin oikaista sitä, mutta se osoittautui sen verran työlääksi, että katsoin paremmaksi tehdä sen sitten kun tietokone on pois päältä, tärinän varalta. #

Kävin pyöräillen viemässä muovia keräykseen ja Prismassa. Pari astetta pakkasta, ja ehkä viitisen senttiä oli lunta tullut kaikkiaan. Menosuuntaiset kl-väylät oli kaupungin puolesta aurattu hyvin, palatessani Mustasuontie oli sen sijaan kokonaan auraamatta. Mutta sen lisäksi vain lyhyitä korttelivälejä, arvatenkin taloyhtiöiden vastuualueita, oli. #

Nykyisellä ketjulla yhteensä 2700 km. Contendeilla 2571 km. #

Lakaisin lumet parvekkeelta, tai pikemminkin parvekkeella, parvekkeen perälle. Viime talven se oli umpilumessa, nyt aion pitää sen auki jos mahdollista. Jos lunta tulee enemmänkin, pitänee hommata lumilapio. #

Iltapäivällä soi yleinen vaaramerkki. Huomasin sen kyllä, mutta luulin että tänään oli se normaali viikottainen testauspäivä, enkä ajatellut sitä sen enempää. #

Korjailin bugeja ja hoitelin muita sekalaisia kanbankortteja pois päiväjärjestyksestä. Keitin ja muusasin pottuja ja söin ne kalapihvien kanssa. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Join kahdeksan kupillista kahvia ja jatkoin epämääräisen Ubuntu-bugin jäljitystä. #

Tyhjensin astianpesukoneen. Kävin suihkussa. #

Viimeistelin uuden kiintolevyn käyttöönoton, sen jälkeen sammutin tietokoneen ja suoristin työpöydän.  #

Viihdekulutus #