Nukuin levottomasti: käänsin kylkeä, nukahdin, näin ärsyttävää unta, heräsin, käänsin kylkeä, nukahdin, näin ärsyttävää unta, heräsin, jne. &c. #

Nousin kaksikymmentä yli kahdeksan. Väsytti. #

Kävelin salille, ja tein siellä kevennetysti jalkoja. Ranneke ei saanut sykevyöstä signaalia, ihan kuin en olisi eilen siihen paristoa vaihtanutkaan. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. Ahventien vierellä olen nyt parina päivänä ohittanut saman alakoululaispoikakaksikon, jonka pienempi jäsen yrittää kerjätä huomiota huutamalla. #

Kotona kävin suihkussa, sitten panin pastaa kiehumaan. Yritin näperrellä tuon sykemittarin kanssa, putsasin kontaktipinnat sun muuta sellaista, mutta ei siitä lähtenyt signaalia, eikä nyt ole toista vaihtoparistoakaan, koska niitä ei eilen Prismassa ollut. Olisin mittaillut paristoa ja sykemittaria yleismittarillani, mutta en nyt yhtäkkiä löytänyt sitäkään tuolta työkalupakista. #

Tajusin myös laskeneeni eilen taas päin persettä näiden kestävyyden: koska ensimmäinen nappi kesti 4 kuukautta, neljän pakkaus kestäisi teoriassa 16 kuukautta. Mutta jos yksi neljästä tulee valmiiksi tyhjänä, se heikentää tietysti ennustetta. Eivätkä nämä ole joka tapauksessakaan vertailukelpoisia, koska Maxellin paristoja käytin kesällä myös pyörälenkeillä, jota käyttöä ei nyt talvella ole. #

Söin päivällisen. Join kuusi kupillista kahvia ja aloittelin tämän kirjoittamista. #

Nyt iltapäivälle piti olla luvassa peräti kaksi rakettilaukaisua melkein yhtä aikaa, mutta ensin Blue Origin perui NS-10:n lähdön tältä päivältä (”ground infrastructure issue”), ja sitten SpaceX GPS III SV01:n lähdön (”out of family reading on first stage sensors”). #

Kaivelin kaapin perältä, ja löysin kuin löysinkin yleismittarin sitten. Yllättäen se vieläpä toimikin, eikä sen sisällä ollut (9 voltin) paristo ollut edes vuotanut, vaikka edellisestä käytöstä on vuosia, jollei vuosikymmeniä. Piti vähän ensin kerrata sen käyttöä nettiohjeiden avulla, ja sitten sörkin sen avulla uudestaan sykemittaria ja paristoa. Paristo oli kunnossa. En tehnyt sen kummempia temppuja kuin aiemmin päivälläkään, mutta sain sykemittarin kuitenkin taas henkiin. Saa nähdä pysyykinkö sitten. #

Isä soitteli, puhelinasioita. Tein vähän vertailua ja suosittelin sen perusteella sitten uutta laitetta. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.