Näin unta, että menin hierotuttamaan yläselkääni, joka oli ihan jumissa. #

Kesken hieronnan hieroja yritti yllättäen puukottaa minua selkään, mutta torjuin hyökkäyksen sulavasti kuin toimintaelokuvan sankari, ja siinä painiessamme puukonterä lopulta upposi hierojan omaan rintaan. Lähdin pois, ja kun kuljin viereisen kirjaston kautta, virkailijat siellä epäilivät minun puukottaneen hierojan muuten vain. Onneksi tapahtumista löytyi kuitenkin valvontakameratallenne, joka todisti minun kiistatta toimineen itsevarjelutarkoituksessa. #

Nousin seitsemältä. Vaikeaa oli, koska väsytti. #

Kävelin salille. Tein hyvän selkä- ja hauistreenin. Aloittaessani porukkaa oli tosi vähän, pois lähtiessäni jo normaalisti. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. 5 astetta pakkasta, vähän tuulta, pilvistä ja heikkoa lumisadetta. Huonosti oli aurattu, enkä nähnyt yhtään auraa ennen kuin kotiin palattuani tuossa taloyhtiön pihalla, vaikka yleensä tämä piha-alue aurataan vasta kun kadut on jo ajat sitten aurattu. #

Lakaisin lumet oven edustalta ja parvekkeelta, sitten kävin suihkussa. Söin päivällisen. Join seitsemän kupillista kahvia. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. #

Kytkin kotipalvelimen World Community Gridiin. Olin sieltä pitkään poissa, ja olisivat GDPR:n takia joutuneet nyt lähiaikoina poistamaan tilini, jos en olisi taas osallistunut. #

Lueskelin Gitlabin CI-käytön ohjeita. #

Muokkaukset #

2019-01-15 17.09.20 2019-01-15 17.10.06 #
Muuttumaton: Kytkin kotipalvelimen <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/World_Community_Grid">World Community Gridiin</a>. Olin sieltä pitkään poissa, ja olisivat GDPR:n takia joutuneet nyt lähiaikoina poistamaan tilini, jos en olisi taas osallistunut.Muuttumaton: Kytkin kotipalvelimen <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/World_Community_Grid">World Community Gridiin</a>. Olin sieltä pitkään poissa, ja olisivat GDPR:n takia joutuneet nyt lähiaikoina poistamaan tilini, jos en olisi taas osallistunut.
Poistettu: Lueskelin Gitlabin CI-käytön ohjeita.Lisätty: Lueskelin <a href="https://web.archive.org/web/20190115150742/https://about.gitlab.com/product/continuous-integration/">Gitlabin CI-käytön</a> ohjeita.
2019-01-14 20.07.45 2019-01-15 17.09.20 #
Muuttumaton: Näin unta, että menin hierotuttamaan yläselkääni, joka oli ihan jumissa.Muuttumaton: Näin unta, että menin hierotuttamaan yläselkääni, joka oli ihan jumissa.
Poistettu: Kesken hieronnan hieroja yritti yllättäen puukottaa minua selkään, mutta torjuin hyökkäyksen sulavasti kuin toimintaelokuvan sankari, ja siinä painiessamme puukko lopulta upposi hierojan omaan rintaan. Lähdin pois, ja kun kuljin viereisen kirjaston kautta, virkailijat siellä epäilivät minun puukottaneen hierojan muuten vain. Onneksi tapahtumista löytyi kuitenkin valvontakameratallenne, joka todisti kiistatta minun toimineen itsevarjelutarkoituksessa. Lisätty: Kesken hieronnan hieroja yritti yllättäen puukottaa minua selkään, mutta torjuin hyökkäyksen sulavasti kuin toimintaelokuvan sankari, ja siinä painiessamme puukonterä lopulta upposi hierojan omaan rintaan. Lähdin pois, ja kun kuljin viereisen kirjaston kautta, virkailijat siellä epäilivät minun puukottaneen hierojan muuten vain. Onneksi tapahtumista löytyi kuitenkin valvontakameratallenne, joka todisti minun kiistatta toimineen itsevarjelutarkoituksessa.
Muuttumaton: Nousin seitsemältä. Vaikeaa oli, koska väsytti.Muuttumaton: Nousin seitsemältä. Vaikeaa oli, koska väsytti.

Viihdekulutus #