Nousin viittä vailla kuusi, väsytti vähäsen. #

Kävelin salille ja siellä tein hyvän jalkatreenin. Porukkaa oli vähänlaisesti. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Oven edustan lumikerros paljasti jonkun isojalkaisen käyneen ovellani. Ehkä spämmääjä, koska näytti kääntyneen aika rivakasti pois (ilmaisjakelukiellon nähtyään, veikkaan). Postinjakaja ei vielä ollut käynyt. #

Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. 10 astetta pakkasta, pilvetöntä, tuuletonta. Romahtaneen puutarhan purku oli viimein aloitettu. #

Posti oli tuonut Kelalta uuden eurooppalaisen sairaanhoitokortin#

Lakaisin lumet oven edustalta. Kävin suihkussa, panin potut kiehumaan ja vein pyykit tuvalle pyörimään. Säikähdin ovella vastaan tullutta naista, koska hän ei ollut sytyttänyt valoja jostain syystä. Pyysin anteeksi. Kyllä huomaa että kanadalaispodcasteja on tullut kuunneltua. #

Paistoin porkkanapapukalapullat ja söin päivällisen. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun. Nyt pesutuvalla oli sinne mennessäni valot, muttei ihmisiä. Toin tekniset vaatteet tänne ja ripustin. #

Lakaisin lumet parvekkeelta. Sinne kertyy lunta aina kaksin verroin enemmän kuin oven edustalle. Parvekkeella heiluessani tumma henkilöauto jätti jonkun alaovelle ja parkkeerasi sitten pyörävaraston päähän. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Kävin hakemassa pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. Tumma auto nökötti yhä pyörävaraston päässä. #

Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Join viisi kupillista kahvia. Korjasin koodia. #

Tyhjensin astianpesukoneen. #

Kahvinkeitin lirutti isot määrät kahvia ohi pannun, vaikka kaikki osat olivat paikallaan niin kuin pitää. Pesin kaikki osat nyt vähän tavallista huolellisemmin, ja sen jälkeen valutin siitä vettä ilman kestosuodatinta, ja ihan hyvin se toimi taas. Ehkä tippalukossa oli aiemmin jotain töhkää tukkeena. #

Käväisin pyörällä Prismassa. Pakkanen oli kiristynyt 15 asteeseen, muttei tuulta onneksi vieläkään. Olin unohtanut panna hanskat kuivumaan kävelyn jälkeen, joten ne olivat valmiiksi vähän kosteat, ja siksi pakkanen pääsi vähän nipistelemään sormia. #

Uuden lampun akku tuntui kestävän hyvin pakkasta, tai ainakaan sen minuutit eivät juosseet tavallista nopeammin. #

Annanpolun pimeä lamppu oli viimein vaihdettu. #

Muokkaukset #

2019-01-16 19.31.04 2019-01-18 09.00.43 #
Muuttumaton: Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Oven edustan lumikerros paljasti jonkun isojalkaisen käyneen ovellani. Ehkä spämmääjä, koska näytti kääntyneen aika rivakasti pois (ilmaisjakelukiellon nähtyään, veikkaan). Postinjakaja ei vielä ollut käynyt.Muuttumaton: Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Oven edustan lumikerros paljasti jonkun isojalkaisen käyneen ovellani. Ehkä spämmääjä, koska näytti kääntyneen aika rivakasti pois (ilmaisjakelukiellon nähtyään, veikkaan). Postinjakaja ei vielä ollut käynyt.
Poistettu: Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. 10 astetta pakkasta, pilvetöntä, tuuletonta. Lisätty: Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. 10 astetta pakkasta, pilvetöntä, tuuletonta. <a href="https://marginaa.li/2018/02/27/2018-02-27/#post25581-p3-93ingrmj1si06ytiwyec95chd">Romahtaneen puutarhan</a> purku oli viimein aloitettu.
Muuttumaton: Posti oli tuonut Kelalta uuden <a href="https://web.archive.org/web/20190116122147/https://https://www.kela.fi/eurooppalainen-sairaanhoitokortti">eurooppalaisen sairaanhoitokortin</a>.Muuttumaton: Posti oli tuonut Kelalta uuden <a href="https://web.archive.org/web/20190116122147/https://https://www.kela.fi/eurooppalainen-sairaanhoitokortti">eurooppalaisen sairaanhoitokortin</a>.

Viihdekulutus #