Nousin puoli kahdeksalta, ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille. Pakkasta oli 21 astetta ja tuntui aika purevalta. Salilla tein vatsalihakset ja kevennetysti olkapäitä. #

Kotiin kävellessäni pakkanen oli jo selvästi lauhtunut. Kävin suihkussa ja söin riisipuuron. #

Säädin liiketunnistinta. Skandit! Voi jumalauta, skandit! #

Olohuoneen lamppu pimeni, luulin että lopullisesti. Mutta kun avasin sen irrottaakseni LEDin, tulin kiertäneeksi sitä LEDiä ensin vahingossa väärään suuntaan, ja sehän syttyi heti taas. Eli se ilmeisesti pysyy huonosti siinä kierteillään tjtn. #

Söin päivällisen. Koodasin. #

Join kuusi kupillista kahvia. Huomasin pannun jääneen jotenkin huonosti paikoilleen, ennen kuin se ennätti taas loiskia sitä kahvia minne sattuu. Ehkä se oli näin viimeksikin kun loiski, mutta kahvin paino loksautti pannun sitten lopulta paikoilleen, ennen kuin ennätin nähdä sen olleen siinä huonosti. #

Sen pannun ohi valuneen kahvin hyvä seuraus on, että keitin haisee nyt aina lämmetessään tunnelmallisesti sellaiselta huoltoaseman kahvinkeittimeltä, johon on parkkiintunut vuosikausien valumat. #

Kävin Prismassa pyörällä. Pakkasta oli enää -15, mutta huomenna sen pitäisi ennusteen mukaan taas kiristyä loppuviikoksi, joten nyt oli aika. Takarenkaaseen pitää pumpata ilmaa, joten toin pyörän tänne sulamaan. #

Viihdekulutus #