Illalla mietin, että perustuukohan Eleanor Rigby sananmuunnoksiin (”motherfuckin’ sea” jne.), mutta eihän englanninkielisillä ole edes omaa sanaa koko käsitteelle. Tämä idea oli ihan kuin ne, jollaisia saa unissa, ja jotka tuntuvat nerokkailta aamuun ja heräämiseen saakka. #

Naapurissa ulistiin koko yö, ja nukuin siksi huonosti. Nousin kuitenkin kymmentä vailla kuusi kuunpimennyksen takia. #

Sehän näkyikin ihan nätisti suoraan tuosta luhtipuolelta, heti ovesta ulos astuttuani. Taas yläkerrosasumisen etuoikeuksia, maan tasolta ei olisi näkynyt vaan olisi pitänyt talsia tuonne rannemmas. Olin kyllä siihenkin varautunut, mutta ei nyt siis tarvinutkaan. En sen sijaan ollut aikonut edes yrittää kuvata, mutta kun noin tyrkyllä oli, niin palasin sitten kuitenkin hakemaan puhelimen ja näpsäytin sillä yhden kuvan. (Järkkäri on Niemessä, eikä minulla siihenkään mitään hirmuobjektiiveja olisi.) #

Susiverikuu
Luonnossa paljon näyttävämpi, luonnollisesti.

Kävelin salille. Pakkasta oli 25 astetta, ja aika hiljaista muiden bongareiden osalta, mutta Topeliuksenpuiston linjan kohdalla oli sentään muutama. Niillä oli ihan jalustallinen putkikin, ja sieltä puiston laidalta pimennys näkyikin puureunaman yllä ihan hyvin. #

Salilla tein kevennetysti selkää, puolikevennetysti hauikset, ja lopuksi venyttelin, rullailin ja palloilin tunnin. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, leikkasin kynnet ja söin riisipuuron. Aloittelin tämän kirjoittamista. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. #

Poimin suosikkejani Taivaanvahtiin tähän (puoleenpäivään) mennessä tulleista: #

(Oulusta tätä kirjoittaessani vasta kaksi havaintoa: 80516 ja 80550. Kalevalla kuitenkin iso galleria lukijakuvia.) #

Pötköttelin ja pelasin vapaakenttää, sitten söin päivällisen. #

Join seitsemän kupillista kahvia. Koodasin. Kuuntelin Twitchiltä Doctor Who -maratonia. #

Viihdekulutus #