Nousin kuudelta, väsytti ihan pirusti. #

Kävelin salille, ja siellä pukkelin kelkkaa ja pyörittelin rengasta. Tavallisesti siitä kelkanpukkelusta kertyy kehoon staattista sähköä niin, että tauolle istahtaessani saan aina kipeän sähköiskun (tyypillisesti persuksiin), mutta tänään, kun etukäteen jo vähän jännäsin sitä, että miten paljon pahempi ongelma se pakkasen takia onkaan, niin ei iskenytkään kipinää yhtään! Vasta lopetettuani siinä keinonurmiradalla ja siirryttyäni takareisilaitteeseen sain yhden pienen sähköiskun. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Kävin suihkussa, sitten vein vaatepyykit ja petivaatteet tuvan koneisiin pyörimään. Kiristin laverin jalat ja asensin uudet petivaatteet (Suvanto). Söin riisipuuron. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne. Paistoin porkkanapapukalapullat. Ripustin ripustettavat pyykit. #

Säädin pyörän lampun kiinnikettä, joka oli pakkasilla vähän löystynyt. Pumppasin renkaisiin ilmaa. Yllättäen takarengas olikin melkein täysi, ja eturengas enemmän tyhjä, vaikka takarengas se minusta eilen ajaessani tyhjältä tuntui. #

Pötköttelin vähän aikaa ja pelasin vapaakenttää. #

Kävin hakemassa pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. Sekoitin rahkamausteet. #

Käynnistin tietokoneen, ja Gnome kaatui kaksi kertaa peräjälkeen. Sainpahan lokitiedostoja raportintäydennykseksi#

Säädin liiketunnistinta. Ei se ollutkaan skandeista kiinni tällä kertaa! Mutta taisin viimeinkin löytää ongelmien perimmäisen syyn. #

Söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Join viisi kupillista kahvia. #

Nuoruusdisko mainitsi Rasmus-nallen (jonka nimen kirjoitusasu, mikäli Wikipediaa on uskominen, on kyllä mandelailmiö siinä missä angloamerikkalaisille Karhuset), ja huomasin unohtaneeni koko Rasmus-nallen olemassaolon. Tarkemmin sanottuna Maailman vahvin Nalle oli ylikirjoittanut muistissani Rasmus-nallellekin varatut muistipiirit. #

Sen takia Rasmus-nalle näyttää nyt yhtäkkiseltään kyllä ihan siltä kuin Bamse olisi juopotellut vuosikaudet puistossa. #

Tyhjensin astianpesukoneen. #

Koodasin. #

Blue Originin New Shepard 10 olisi ollut sopivaan aikaan livekatselulle, mutta missasin sen, joten katsoin jälkilähetyksenä. What music they make#

Viihdekulutus #