Parina viime yönä on nokka ollut tavallistakin tukkoisempi. Nyt viime yönä oli lopulta pakko nousta tussuttamaan sinne lisää mometasonia, ja sitten odotella sen vaikutuksia. Sen jälkeen nukuin sitten kyllä taas ihan hyvin. #

Näin unta, että olin Jehovan todistajien kokouksessa. Kokoustila oli atk-luokka, eli kaikilla oli tietokone edessään, ja tutkittavaa tekstiä oli tarkoitus käydä läpi koneella, mutta koneissa tai verkossa oli jotain ongelmaa, eikä mikään toiminut. Kokousta veti Geoffrey Jackson, joka oli juuri sellainen sulavapuheinen öykkäri, jollaisiksi olen hallintoelimen jäsenet mieltänyt. #

Nousin 5.41. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Pakkasta enää 10 astetta, lunta sateli. #

Salin mavelavalla suorastaan ruuhkaa: aloittaessani oli toinen kaveri siinä viereisellä paikalla, ja hänen lähdettyään kolmen jannun kopla tuli siihen vuorostaan vetelemään. Kyllä se lava yleensäkin aika hyvin käytössä ruukaa olla, muttei tavallisesti vielä noin aikaisin. #

Tein ihan hyvän jalkatreenin, sitten kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Siellä haisi taas paska ja oven kyynärpää oli katki. #

Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. Eilen käydessäni oli senaamuiset lumet aurattu osittain ihan hyvin, mutta tänään käydessäni oli eilisen jälkeen satanutta lunta aurattu vieläkin vähemmän kuin eilen eilistä. Varsinkin Syynimaalla haittasi kulkua toden teolla. #

Kotona kävin suihkussa, sitten panin pastaa kiehumaan ja vein pyykit pesutuvalle pyörimään. Söin päivällisen ja lämmitin samalla porkkanapapukalapullat. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. Lakaisin lumet parvekkeelta ja oven edustalta. Hoitelin sähköpostit pois inboxista. #

Kävin hakemassa pyykit kuivausrummusta. Portaikossa vastaan tuli nainen, ja säikähdin, vaikka kuulin askeleet, koska ne kaikuvat tuossa portaikossa jotenkin omituisesti niin, että niiden lähdettä on vaikea paikantaa. Pesutuvan ovella puolestaan vastaan tuli mies ja koira. #

Taittelin pyykit kaappiin. Join viisi kupillista kahvia ja aloittelin tämän kirjoittamista. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. #

Kun viime viikolla ei pakkasten takia paljon tullut käveltyä, tuo vasen pakara oli oikein hyvänä, mutta nyt pari päivää taas käveltyäni sitten jälleen jumikipeänä, korkojen kera. #

Prismassa oli kuiten käytävä, kävin pyörällä. Ihan hyvästi ajettava väli oli, siihen nähden, että lunta on sadellut koko päivän enemmän ja vähemmän. #

Viihdekulutus #